problem :/ |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
larisa17
Cita FAQ Joined: 20 Studeni 2010 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Studeni 2010 at 21:16 |
|
molim savjet!
da li bi bilo lose umjesto jutarnjeg cardia navecer ili popodne brzo hodat ili trcat(ujutro sam u sk a danas se probudila u pet a vani kisa padala pa nisam odradila cardio )??..i posto sam u sk od 8 do 2 mogu li pojest sendvic od razenog i posnog/purece posto sam na low carb prehrani a za sendvic mi treba nekih š50 g razenog :(?? |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Setnja nikada nije na odmet..
š50g razenog je puno. ako ja sa 85kg mogu sendvic od 50g kruha, mozes i ti.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma i misla sam ja da je puno ispada mi skoro 3g po kg tezine al mi starci poceli prigovarat da se izgladnjujem u tih 6 h sto sam u skoli sa 50 g kruha
|
||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne brini se, proc ce ih...moji su mene u pocetku htjeli odvest psihologu |
||
Winners never quit and quitters never win.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pre pre pre |
||
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma kuzim ja starce. naravno da nam zele dobro. . a kad pocnem jest 200 g i punu zdjelu salate onda kazu da pretjerujem
|
||
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
|
200 g posnog*
|
||
*La_La*
Cita FAQ Joined: 14 Studeni 2010 Status: Offline Points: 81 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vi momci ste uvijek puni mudrih izjava...nemoj da ja tebi napišem ako ja mogu rađat možeš i ti ^^ |
||
Winners never quit and quitters never win.
|
||
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
|
davor23 unecno:
Setnja nikada nije na odmet.. š50g razenog je puno. ako ja sa 85kg mogu sendvic od 50g kruha, mozes i ti.. pre pre pre ma sve to ok . al ima dana kad mi je praksa nakon skole pa me nema od 8 do 6 a nemogu jest svaka dva il tri sata mogu samo hranit pacjente |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a zeli smrsavjeti... jbg.. Ali Thorn, sada cu podebljat sendvice kad imam 2 treninga dnevno i ocu povecat snagu.. na 75g kruha.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
larisa17
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne mogu ja vise pojest puno odjednom.. ovako jedem 7-8 puta dnevno... |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad stigneš toliko jest
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pih kao ne možeš... pa Davore...sve cure na forumu jedu više od tebe... cak i curice....
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Larisa, pa š50 grama kruha nema ni 50 grama Uh, kaj ej vama........Davore ftw, 50 grama kruhaaa? Pa te tortice kaj ubijaš imaju kalorija duplo neg tih tvojih 50 g kruha
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |