pozz svima |
Post Reply |
Author | |
djgagy
Cita FAQ Joined: 23 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Studeni 2010 at 16:01 |
pozdrav svim clanovima ove zanimljive stranice,
danas sam prvi put ovdje i vec sam nasao punoooo jako zanimljivih stvari :)) Inace ja sam Damir, iz Umaga sam, ali trenutno u Puli na faksu, imam 20 godina i treniram boks tj nedavno sam poceo inace sam trenirao od malih nogu nogomet, kosarku dvije godine, veslanje jednu i u teretanu sam isao dvije godine.... Nemam nikakav problem osim toga da bi htio imati lijepo sexy tijelo.... s kilazom nemam problem posto sam od 7 razreda osnovne znaci vec 7 godina se krecem 64-66kg a visok sam š77cm, ali trbuscic nikako da se uvuce pa mozda je razlog tome prehrana posto jedem sve i svasta, a u zadnje vrijeme poceo sam i sa slatkisima koje nisam tako jeo u zadnjih ne pamtim koliko godina jer ih nisam bas volio tj nisu mi bili potrebni. Pa jedan od najvaznjijih razloga zasto sam se prikljucio vama je taj da trazim sto i kada jest, a zahvaljujuci vasim odlicnim temama na to sto trazim sam brzo naisao i vec to primjenjujem i poslje ovoga idem u soping da kupim zdravu za mene hranu :) Ako znate i vi koji dobar savjet kako da mi se lijepo oblikuje tijelo i uvuce trbuh bit cete mi od iznimne pomoci. Kao sto sam rekoh poceo sam trenirat boks i jako sam zadovoljan treninzima posto su dosta zahtjevni i ja se volim truditi u svladavanju tehnike i za mene zdraviji zivot ;)) Edited by djgagy |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro dosa na forum
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |