Vjezbe istezanja |
Post Reply |
Author | |
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2010 at 08:07 |
Jel postoje vjezbe da bi mogo mozda istegnuti kosti tako da
dobijem jos centimetar dva,..cuo sam da postoji kad se utezi prikopce za noge i da se drzis i visis na sipci.Neznam dal vrijedi pokusati kako imam š7 god a volio bi jos koj centimetar dobit,..ako vi znate koju vjezbu dobro ce doc..;)sad sam š79 |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidjela sam da tražiš i tenesice za podizanje visine...i kaj, onda dođeš s curom u stan, skineš tene i budeš manji za 5 cm? To kad mi cure obucemo štikle, znaš što ocekivat... gle, moram priznat da mi je to smiješno no, išla sam googlat malo i vidjela da tona ljudi želi uzimat hormone rasta O-M-G, redom decki š5,š6,š7 godina...nisam ni razmišljala koliki je to nekima problem, tj.umisle da je problem... I š79 je ok...ko te iskompleksirao da misliš da nije? |
|
LiveStrong
|
|
Frank Zane
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi najvise radi sporta jer treniram boks,hormon rasta
nebi koristio znam da je opasan a i rade bi ako se moze koj centimetar dobit vjezbama,..;):( ovisii u genima a mama mi ej š65 a tata mozda š74 tako da sam ja i najvisi u obitelji pa zato ne ocekujem da cu vise rast. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj ce ti to, ja sam š7š i mislim da sam visok ....bar 70%
cura je niže od mene A one višlje ti onda dođu ko egzotika . Kad sam boksao sa višljima za 2 glave ti me nisu mogli udarit jer svaki moj pokret je eskivaža bez da sagnem glavu. tak da ti je to plus, i onda ide sam aperkat u bradu jer ga i onak ne vidi da dolazi s te visine... Edited by The Phoenix |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
slušaj pheonixa... što se prije pomiriš sa svojom visinom, lakše ce ti biti
a i tako je... ne moraš biti ni slabiji ni manje sposoban od višljih, sve je to u glavi ;) a veliki padaju isto kao i mali |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
U pravu je Iluv.....osim u jednom..... veliki padaju bolnije jer padnu s vece visine |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne možeš istegnuti kosti. Dovoljno si visok. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Frank Zane
Post Options
Thanks(0)
|
heh.:)a eto ja se ugledam u mike tysona..:))odlican i ne
previsok boksac..,i hvala svima na odgovorima..:) |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
sa š7 god brini kak ceš neš drugo istezat a ne za visinu |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
on bi radije u vis, nego u dalj |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bolje da brineš za ic u dalj, nego u visinu da ti se ne bi ovo desilo
|
|
LiveStrong
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Frank Zane, ukratko, ne brini za visinu, š79cm je sasvim pristojna visina!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam slican,imam isto š7 godina,ali cm sam niži,š78 i zaboli me kara što se tice tih vježbi,one postoje,u rehabilitacijskim centrima,ali odmah cu ti rec,prestani se nadat... Ideš tamo na neki tretman,dobiješ 2 do 3 cm visine,ali nakon nekog vremena jednostavno se vratiš u prvobitan položaj! Ja treniram rukomet,di je još veca važnost visine,i to igram vanjskog di su svi mrge više-manje,pa opet nisam isklompeksiran niti tražim išta više od majke prirode.Bitno da sam zdrav,drugo mi ne triba! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |