Trazim savjet!! |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
fit_girl
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2007 Status: Offline Points: 19 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2007 at 19:52 |
Hi svima.
Imam par pitanja...Dakle, odlucila sam poraditi na sebi i svom zdravlju, izgledu i odlucila sam se za fitness.Odabrala sam termin 3xtjedno i zanima me je li to too much za pocetnika ili je solidno.Dvoumim se, ali mislim da ja to mogu. I, zanima me buduci da obozavam biciklizam, trebam li voziti prije ili poslije treninga. Hvala!! |
|
spyderde
Viden/a u gymu Joined: 28 Listopad 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
3 puta tjedno ti je sasvim dovoljno nemoj ni vise ni manje tako da se tijelo i misici mogu odmoriti. Mislis bicikl sobni ili po vani, ako mislis sobni vozi ga kao zagrijavanje u teretani, a ako mislis vani, onda jedan dan odvoji za bicikl vani
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bicikli vozi š0 min za zagrijavanje prije treninga i 20 min kad zavrsis vjezbe s utezima. |
|
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Ima li kakvih problema ukoliko isti dan odradim teretanu i onda odvozim svoj djjir.Mislim ono, vani u prirodi i da li onda vozim prije treninga ili poslije...
Hvala na odgovoru! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi kakav to 'djir' vozis. Da li je to krug oko grada ili krug oko kvarta.. Bilo bi najbolje kada bi to razdvojila u smislu - jedan dan teretana - drugi dan se vozis na biciklu i tako u krug. Jer znas u cemu je problem - mi ni ne znamo koliko je tvoj trening u teretani intenzivan i da li je onda poslije stvarno potrebno bicikliranje. Ali evo ideje: Odi u teretanu sa biciklom, obavis trening i onda doma biciklom - ako ti nije daleko -> vise preporucam za toplije dane, jer bi se sad mogla prehladit Edited by Mr G. |
|
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Tnx na brzom odgovoru.
Kada vozim bike, to je otprilike 2 sata, prosjecna brzina vise onako iz gusta i jer obozavam biti vani, u prirodi. A u teretani sam pocetnik tako da sat i pol---ali pocetnicki. Mislim da imas pravo, sada je prehladno za bicikliranje, kada zapuse ova primorska burrra............. Tnx 4 advices!!! |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nista Samo pitaj stogod te zanima |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma to ti je skroz ok! Slusas sebe i svoje potrebe i vidim da tebi to dobro ide i bez nasih savijeta! Samo tako nastavi! |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikad dosta fizicke altivnosti po meni... ja sam u Gym 4 dana tjedno, jos trcim nekih 2-3 dana tjedno i igram nogomete š-2 puta tjedno. Jucer sam se bas razorio... Ja znam da imam previse ancrobnog treninga s obzirom na to da bih volio dobiti malo mase, no nema do tog osjecaja dok te sve boli. ...uzmem ja onda svako malo nekoliko dana odmora i onda sve iz nova...
|
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
moodleman
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2007 Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
...ups, ispravak, crobnog treninga imam prevec!
|
|
Go Hard...Or Go Home!
Shut The F**k Up...And Train! |
|
fit_girl
Post Options
Thanks(0)
|
I ja razmisljam slicno.cak mi je triput nekako malo.Kao da te organizam trazi jos..........I fali ti teretana preostale dane.
Jedan frend mi je rekao da ukoliko ne ide do maximuma na treningu----nije napravio nista.(isti stalno ima upale..al ok......) |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Uh, volim ja taj osjecaj upale.... Onda znam da sam trening odradila kak treba.
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, jutro nakon treninga se probudis, i sve te onak ugodno boli.. predobro
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Da, da, da, da, da, da......
Edited by Theia |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
sta smo svi ovsje neki mazohisti... Slazem se sa zadovoljstvom koji daje upala misica;)) Kad pogodis misic..ludnica;)) |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |