Pozdrav :) |
Post Reply ![]() |
Author | |
Starta ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2010 Location: Cook Islands Status: Offline Points: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 25 Studeni 2010 at 18:29 |
Pozdrav,
ja sam Mia, studentica , treniram rukomet i zelim poceti zdravo zivjeti. Pozdravljam sve ovim putem, a stranica ova je ujedno sad i moja pocetna stranica :) ![]() |
|
![]() |
|
crnka97 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozz i tebi Mia..
![]() a kako bi bilo da kazes koliko imas godina i tako to..? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Starta ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 25 Studeni 2010 Location: Cook Islands Status: Offline Points: 18 |
![]() Ma, malo sam se zanijela. Evo sad cu ![]() Imam 23 godine, visoka š83 cm, tezim 87 kg. Sportom se bavim cijeli zivot. Inace sam iz Makarske i uvijek sam se mucila s prehranom. Probala sam razne dijete, razne vrste treninga. Al prehrana me i dalje nece. :( Eto, jos nesto? ![]() |
|
Sport is my religion.
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Dobrodosla Mia...
![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sport is my religion.
|
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
![]() |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
![]() |
|
Thanks!
![]() |
|
Sport is my religion.
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Dobrodošla na forum!
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
još jedna visoka djevojka ![]() |
|
![]() |
|
crnka97 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 22 Studeni 2010 Status: Offline Points: 34 |
nista vise...:))) hehe....kako to imas problema sa prehranom?
|
|
![]() |
|
Heh, zato sto jedem, tj jela sam 2 put dnevno ,max 3 a to ne valja, jel ![]() |
|
Sport is my religion.
|
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Dobrodosla
![]() |
|
![]() |
|
pa da...ja jedem 3-4 x dnevno...ne mogu da jedem vise jer ne osecam glad..i ne mogu sebe naterati silom...jedi vise 4-5 x ako mozes,a ako ne onda 3-4 ;)
javljaj kako ide..:) |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |