Program vjezbanja i prehrane |
Post Reply |
Author | |
limaaa
Viden/a u gymu Joined: 13 Studeni 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Studeni 2007 at 12:53 |
Pozdrav ljudi!
Ovako, zelim krenuti u teretanu, pa bi htjeo da mi netko napise program vjezbanja, i program prehrane (sto jesti i kada jesti). Imam š70 cm i 65 kila, htjeo bi dobiti nekih 5 kila, i dobro se izdefinirati. Isao sam i prije u teretanu, sam sam si pravio nekakve programe, ali nikad nisam bio siguran da li pravilno radim. Najvise me zanima prehrana (da li moram piti proteine ili to mogu nadomjestiti obicnom hranom?). Unaprijed hvala! |
|
kiki_ns
Viden/a u gymu Joined: 06 Studeni 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prijatelju da bi se izdefinisao moras dobiti masu , bas kao sto si rekao ali pre toga moras imati finog staza u teretani da kad posle stesanja ostane misic a ne mrtvo slovo na papiru. U temi iznad sam napisao nesto, sto ti moze pomoci |
|
Masti !!!
Srce pati dok se stomak raduje !!! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |