Tenisice za podignut visinu |
Post Reply |
Author | |||
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Studeni 2010 at 06:24 |
||
e
Edited by Frank Zane - 10 Rujan 2012 at 01:51 |
|||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Imaš 179, s njima bi dobio max 183.
Od viših cura u štiklama ceš svejedno ostati niži, tih par centimetara te može uciniti vizualno mršavijim ako si vec mršav, jedino možeš ispast debil kad se pred nekim izuješ. Ustvari, u ovima koje si izdvojio bi samo debil išao izvan dvorane/teretane/atletske staze. Ali akoo ceš se ti osjecati bolje (ili kao Regoc), a 60 dolara ti smeta, kupi brate... Edited by Zoki - 11 Rujan 2012 at 09:26 |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kako je lijepo bit š86
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mrs.. taman bi mi bila ta visina.. i š05 kg..uuu.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jelda, baš bi bio pojava s takvim omjerom visina/kilaža, još samo treba napucat š05 kvalitetnih kila |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jos da imas kosu, mislili bi da imas š88 :P |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa u tenisicama sam valjda š88
fuj kosa |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
ajooj.. jos ako imas tenisice sa onim amortizerima , div.. hebem ti.. ja nikako dalje od š8š.. mislim da sam se smanjio na š80 moram se pocet istezat, da koji cm nabacim.. |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma kakvi amortizeri obicne tenisice i bok
a nece ti istezanje previše pomoc, jedino da se pukneš HGH-om |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
e
Edited by Frank Zane - 10 Rujan 2012 at 01:52 |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tebe fakat opasno to pere.......nezna niko tu, to doktori
znaju jedino koji to rade.........ja bi rekao da ne, ne koristi se u bb hgh za rast u visinu, a dal u nekim slucajevima moze djelovati na to to doktori znaju |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Definitivno se obrati doktorima. Mi ti ne možemo pomoci da narasteš još š0cm. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajde sad ozbiljno, saberi se Imaš š80 i to je skroz ok visina. |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |