Prowler Push / Sled drag |
Post Reply |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Studeni 2010 at 11:19 |
|
Sto mislite o ovim vjezbama:
Prowler Push Sled Drag Mislim da u š2. mjesecu idem u izradu tih "sprava".. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da su preodlicne i da cu si i ja nešto iskombinirati
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bas djeluje super.. tako da cu 2 x tjedno radit teretanu i 3 x tjedno ove vjezbe...
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davore hoceš ti stici išta vježbati ako stalno budeš izrađivao sprave i ubacivao tisuce novih vježbi?
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kako svi gledaju da ubace nove stvari, svima je vec laganini dosadila monotonija dizanja utega - potrebne su nove stvari i ove vježbe su definitivno zanimljive.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha... to se i ja pitam.. ma kavez je spreman, samo cekam.. nikako da je frend iznese iz firme.. ovo cu izradit tamo oko blagdana, a trebat ce mi za 2. i 3. mjesec.. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sve je to ok i pohvalno, ali old school je old school back to basics i te sheme |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne vidim bas neku zamjenu za ovu vjezbu.. mozda trcanje po uzbrdici.. ja gledam vjezbu za kondiciju.. naravno da ostajem na 53š programu uz to... |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š ove vježbe su super, ali nema ništa što mi može zamijenit šipku i utege @Davor Ti nešto stalno mijenjaš sisteme treninga sad bi ovo sad bi ono uzmi si klasicni 53š i drži se neko vrijeme tog programa |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa uzeo sam klasicni 53š i radim ga.. Ali wendler kaze za kondiciju ili
sprintevi po uzbrdici ili guranje ove sprave na dane kada nisu utezi.. |
||
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
de ti pitaj njega na fejsu jel moš natrpat djecu na sanjke pa ih vuc sad kad padne snijeg |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha.. Jos ako su djeca teska kao ti, di ces bolji trening |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa nemožeš samo raditi dl bp i sq p.s znaš na što mislim! ja sam definitvno za ubacivanje ovakvih vježbi |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ti ceš na thornovu crnu listu nedjela, sam nastavi tako |
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |