Modni kutak |
Post Reply | Page 123 15> |
Author | ||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Studeni 2010 at 19:03 |
|
Neka ovo bude Mjesto za staviti fotku sportske odjece, neki dragi model, što je novog izašlo na tržište ili napisati ako ste gdje naišli na sniženje koje je uvijek poželjno
Kakve modele volite nositi u teretani? Ja sam slaba na to "biti in" i tamo , tj.to je jedino mjesto za koje trošim najviše što se tice odjece i obuce (ali to je ok, jer sam sportski obucena vecinu vremena i vani)! Trenutno mi je cilj obnovit malo ormar s tom sportskom odjecom, pa sam malo prosourfala stranicama Nikea, Adidasa i Pume da dobijem inspiraciju za što kupiti! ovo mi je fora, makar ne kužim zašto onda nisu i rukavi ako je vec za trcanje po kiši Ova lijevo Nikeova trenirka je najbolja koju sam ikad imala i ne mislim ju mijenjati za neku novu! Bijela mi je jedna najdražih "boja" inace (u rangu s tamnolavom), tako da mi je ova prva must što se tenesica tice, trenutno su mi Nikeice najbolje, imam jedan model vec pune 3 godine, savršene su! Makar otkad sam te kupila, nisam naišla na nijedne koje bi mi bile tako dobre od njih, ove godine su mi skroz podbacili, ali zato me Adidas skroz oduševio s novim modelima! Edited by zika |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cool tema
Ovu trenirku tražim vec duže vrijeme: ako netko zna di ih ima, neka javi |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Proharacit cu svim sportskim ducanima ovaj tjedan, javim ako nađem!
Dobro, barem dukserica imaš na svakom kutku! Meni su te majice najbolje nekak za decke! U njoj izgledaš još veci Soner! |
||
LiveStrong
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hahaah...ova je dobra :
|
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma dukserice jedino i nosim, dukserica+traperice i neke tene i bok, nisam ja za šminkersku robu kakvu fura vecina deckiju moje generacije |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pih, u teretani mi je totalno svejedno kaj cu obuc, kad me
niko ni ne vidi |
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
pod šminkersku robu spadaju - košulje? ili? |
||
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kakve su to majice dukserice???
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljakoste tenjesice, uska ghey košuljica, isprane traper hlace i ona torbica što ide prek ramena, po mogucnosti isto ljakoste i naravno, neizostavna kokotica na glavi @ Feniks Majica s kapuljacom http://www.google.hr/images?hl=hr&q=dukserica&um=š&a mp;ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=š280&a mp;bih=749 |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma one deblje s kapuljacom, može naprijed imat pretinac i ne treba... |
||
LiveStrong
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
kokotica to je pretpostavljam neka frizura? uuu torbica preko ramena jeee...uf...; najbolji su mi oni sa fake fancy tenesicama Phonix, kaj ti nosiš? Ovako nešto ili |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Yea, frizura, hrpa gela, da se kosa sjaji što više, da ga primjetiš s 30 metara kak on ima lijepu frizuricu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mrzim gel na muškoj glavi
Može onak malo neprimjetno, ali...ako se vidi baš (odmah se sjetim kak bi mi ruka zapela i bila sva masna i on bi vjerojatno vrisnuo "don't touch my hair" ko neka pizdica ) |
||
LiveStrong
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
omg |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
LiveStrong
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ahaaa evo naucil nekaj......kupil jednu takvu, onak ni vrit ni mimo između veste i jakne proljetne al na cif........izgledam ogromnoooo u njoj, bar za jos jednu il 2 velicine, like it pa sam ju kupil |
||
Post Reply | Page 123 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |