makljaža |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Studeni 2010 at 10:22 |
||
will smoke your weed for food!
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja nisam! Al definitivno zanimljiv dvoboj! Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
gađali se bucicama od 30 kg!
ko da nekog odojkom gađaš |
|||
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Thorn mozda?
Ja bi ju mozda mogel bacit nekom na nogu samo, ne kuzim kak bi mogel bacit bucu od 30 kg dalje od 2 metra a da nejde opako silaznom putanjom prema podu........ |
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
možda je to neka nova disciplina za koju mi nismo do sad culi.. ono bucica s ramena
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
to ti na sterojidima mogu, ja jedva veslam d 30 kg
|
|||
|
|||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma daj... sad cu se ja zabrinut |
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
perke? |
|||
|
|||
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
||
jesam li na nekim prikrivenim steroJidima
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma zajebavamo se malo samo
makar, 30 kg je malo teže baciti.... tak da.. nisu bilderi za zajebavat se s njima |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bilo je tu i izvlacenja pistolja i tako pocinitelj(i) je uteka dvojica su isla za njin,nisu ga(ih) uvatili...
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Cek,cek.. oces rec da mozes bacit bucicu od 30 kg? pri tom ne mislim sebi pod noge |
|||
Brunhilda
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja zapela tako da mesek jedva vesla sa 30 kila, a oni zapeli na bacanju bucica |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
mozda moze od 3.0 kg haha
|
|||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
||
opet ja??!?! jednorucno veslanje bucicom od 30 kg je cist dovoljno |
|||
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa sad ak vesla (bent over row) sa po 30 kila bucicom u
svakoj ruci onda mi se to cini relativno puno..... Jedino ak je mislio na seated row na spravi onda nije puno....... Edited by The Phoenix |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |