Big Bang |
Post Reply |
Author | |
Zagi.
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Prosinac 2010 at 17:54 |
Ovako...imam pitanje...
Ovaj proizvod Big Bang (http://www.fitness-ducan.com/product_info.php?products_id=š 95) Dal sadrza kakve zabranjene supstance? Jer sam profesionalni sportas pa nikad neznam kad mogu zavrsit na doping kontroli... Edited by Zagi. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa iskreno, ako si profesionalni sportaš i nikad ne znaš kad možeš završiti na doping kontorli onda bi trebao znati koje su to supstance koje nesmiješ unositi
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
A kad do sad nisam nikad nis uzimao osim cistog proteina...tak da je ovo sve novo za mene...
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
što ti je cilj?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako imas psihickih smetnji ovaj proizvod nesmis uzimat.ima supstanci ja mislin koji stimuliraju lucenje testosterona,a sad jel to smis uzet ili ne ovisi
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
upozorenje ekipi za spam... držite se offtopica s tim razgovorima
|
|
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Definicija...definicijai samo definicija... To mi je preporucio covjek s kojim sam si ok i on kaze da nema unutra nikakvih zabranjenih supstanci...al opet reko da pitam jos negdje... |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Da, i ja mislim da nema!
Koji sport? |
|
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Kontaktiral sam ducan u kojem se to prodaje i kazu da su svi proizvodi koje oni prodaju prosli neko testiranje na nedozvoljene supstance i da ne moram brinuti...valjda je to istina... Edited by Zagi. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |