pozz |
Post Reply |
Author | |
poskok
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Prosinac 2010 at 18:33 |
Bog Ekipa..
Vec neko vrime vas pratim i vidim da se ode može stvarno puno toga viditi i nauciti pa sam vam se odlucio pridružiti. Iz Zadra sam imam 24 god visok š85cm imam 85kg Imam i neki program koji sam našao na internetu pa po njemu radim vec nekih 2 miseca..Utorkom radim prsa i biceps, cetvrtkom leđa i triceps i subotom radim noge i ramena..Govore mi decki u teretani da radim i crobni trening al igram mali nogomet pon i petkom pa neznam jel mi to dosta??..Vidim da ode ima brdo iskusnih što cura što momaka pa ako imate volje i vrimena da mi date neki savjet ili kritiku..Hvala vam lipa |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome to fitness.com.hr forum!
što se tice treninga.. napiši koje vježbe radiš i koliko serija jer ovako ne znamo kako treniraš.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
poskok
Cita FAQ Joined: 02 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ovako za prsa kosi i obrnuto kosi bench 4xš2 i koso razvlacenje 4xš0-š2
Za biceps pregib na ravnoj šipci i na scottovoj na uski hvat oba 4xš2-š5 Leđa T-šipka na široko 4xš0-š2, veslanje usko 4xš0-š2 i lat. na leđa. Za triceps radim potisak s cela 3xš0+šxš5 i konop (mislim da se to zove potisak) 3x8+šxš5. Za ramena radim latelarno podizanje 2x30+2xš5, potisak iza glave i povlacenje s šipkom do brade 4xš2-š5. I noge radim na leg presi, ekstenzija, fleksija i listovi uglavno 4 serije do otkaza.Pokušavan se držati pravila i brojka ponavljanja..Kad sam nabrijan za trening onda oglavnom sve vježbe radim do otkaza. El ovo valja?? Ako ne valja možeš li mi napisati što popraviti ako imaš volje i vrimena..Fala lipa |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |