Tuna za veceru |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2007 at 13:26 |
zanima me jel ok pojesti tunu za veceru (uvijek se tu spominje samo posni sir za veceru) il je pogresno?
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moze i tuna. Bitno je da je dominantno proteinski obrok.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, da, moze. Otkrit cu ti svog favorita: tuna i svjezi sir i bioaktiv sa curryem! Mljac! Inace, izgleda kao namaz, ali ja to papam vilicom (kako bas i ne jedem kruh) i meni je to bilo zaakon! Ali sam jedno vrijeme svaki dan to jela tako da me zelja malo prosla. Ali probaj - super je! |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha. ajd, bas me zanima... |
|
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja cesto jedem zobene s jogurtom kao zanji obrok |
|
crystal planet
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam mislila da zadnji obrok ne bi trebali bit ugljikohidrati. i da je najbolje konzumirati ih pocetkom dana.
|
|
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako zelis izgubiti š0 kila, onda je to ok. ali oni koji bi bili stretni s dodatnih 5 kila misica , ne bi trebali "skrtarit" na hrani.. ja se drzim ovoga: š. hrana s niskim GI 2. dnevni unos hrane umjereno veci od potrebnog 3. povecan unos bjelancevina i nezasicenih masnoca ( po 20-ak posto ukupne energije ) |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
jel mozes molim te objasniti sta je to hrana sa niskim GI i koje namirnice spadaju tu?
|
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
e sad stvarno ne razumijem nista:)
od mnogih sam cuo i svugdje citao da mlijeko i moijecni proizvodi uzasno debljaju,a sad ovdje vidim da spadaju u namirnice sa niskim GI,takodjer grozdje... na osnovu cega se onda ravnati nije mi jasno,na kalorijama ili na GI-ju? |
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
da mlijeko deblja? ne bih se slozio... mozda je stvar u tome sto ljudi podcijenjuju kalorijsku vrijednost mlijeka.. naime, jedna casa punomasnog mlijka ima 80 kalorija (ako se ne varam) tako da litra mlijeka dodje na 800 kalorija sto je recimo pola od š600 koliko bi zena trebala dnevno unositi (ako zeli smrsaviti) tako da oni koji puno piju mlijeko nesvijesno unose dodatne kalorije misleci da se radi "samo" o napitku uz obrok |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mlijeko od š% mm ima 4š kcal/š00ml I nije bas da ga se treba puno piti kad si na dijeti. A jeste li znali da smo mi jedini sisavci koji cijeli zivot piju mlijeko?! Naime, odraslima fali taj enzim koji razgraduje mlijeko pa ga se u biti i ne bi trebali piti. Ja imam krvnu grupu B pa mi pase mlijeko jer ja po krvnoj grupi imam taj enzimic. |
|
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bez mlijeka nebi mogo zivit... svaki dan prije spavanja 3dcl barem mlijeka ili poslije vjezbanja. u skoli znam nekad pit i mlijeko i cokoladno...
|
|
givenchy
Viden/a u gymu Joined: 15 Rujan 2007 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mlijeko sam prestala piti procitavsi da deblja, kao i drugi mlijecni proizvodi. Ne znam vise kome sta da vjerujem... :SSS |
|
©ime
Post Options
Thanks(0)
|
covjek se deblja od visokoglikemijske hrane i pretjeranog kalorijskog dnevnog unosa. ako ne unosis vise kalorija od svog bazalnog metabolizma dnevno, onda se od mlijeka sigurno neces udebljati. |
|
Cockzilla
Viden/a u gymu Joined: 17 Studeni 2007 Location: United States Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo jedi iz konzerve ili ako ti je mrsko ponekad da jedes to, uzmi ovako..
2 tuna fish can i jabuke sok i stavi u blender. :) imas onda tuna shake! |
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |