pomooooc |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
ZRINKA
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2010 at 21:51 |
|
pozdrav ljudi ; imam pitanjce!!!
Mene ne muci problem od cure iznad vec nesto drugo!! Da pocnem, pocela sam vježbati nakon dugog godina bavljenja odbojkom, i u medjuvremenu sam skinula 20 -ak kila....to je unazad 6 godina.... i dugo sam na visinu od š75 cm imala 55 kila... i evo, pocela sam sa 90-dnevnim treniranjem i primjetila sam da mi se kazaljka na vagi penje. Ok znam da nije vaga mjerilo, ali vec sam u 2 mjeseca dobila 3-4 kile,,,,i to mi nije namjera. Primjecujem male promjene na tijelu jer sam dosta mišicava, žilava ali mršava,(i sklona debljanju) ali nije mi jasno dali je normalno prilikom vježbanja dobivati kilograme, tim gore sta samo jedem piletinu, jabuke, povrce, light jogurte i tako vec 7 godina. Ni sokove, ni cokolade, šecer, kruh, brašno,,,,nista od toga 7 godia u usta stavila nisam! Da ne dužim, cilj mi je dovesti tijelo do savršenstva, ali ne priježi 60 kila!! Može li molim vas pametan savjet jerbo ja trenutno nisam!!! muuuucas grazias!!! |
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, di si kad te trebaaaaam???!!!
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
7 godina jedeš samo...to? Nije dobro..
A kako treniraš, koliko puta tjedno, kako ti opcenito trening izgleda? I u cemu je problem ako se prijeđe tih 60 kg, što ce se desiti sa 6š? Bez panike... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
što ti znaci, žilava ali mršava no sklona debljanju?
malo mi se kontradiktorno cini |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni to lici malo na skinny fat..
ako je ovih 20-ak kg skinula jeduci na ovakav nacin kojeg je navela, sigurno je dosta izjela mišicnu masu i usporila metabolizam, pa joj se sad sve kaci na nju.. |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gym Imas slike na topicu vjezanje /insanity , tam je
poslala |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
thnx
dobro je to zrinka, samo trebaš ubacit dobar trening za gornji dio, uz donji, naravno, i jest kako spada Sitna si dosta gore, tu opet prepoznajem sebe....zato trebaš forsat osnovne vježbe za gornji dio, s vecim težinama...cekaj, ideš u teretanu ili samo doma trenkaš? |
||
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
je, ja sam kontradiktorni tip građe,,,, gore sam skinny i
puna žila, a noge, bokovi i guze,,,,sve se kaci na njih.... sve sta dobijem, dobijem u tom dijelu!! Da 7 godina sam na tome, ubacim dakako ribu, lešo meso, jogurte light, ali u globalu to je to. Žalosno ali istinito! A cuj, skinula sam taj program , i jako sam ustrajna, toliko da trcim doma iz vanka jer imam seansu zakazanu!DRŽIM SE PODROBNO, A I POJAcALA SAM TRENINGE I VJERUJ MI, NISU LAKI NIMALO, naprotiv-dođe mi vrištati ponekad koliko me peku bedre! A ja mislim da je jedini nacin da se skuliram i poceo, samim time sta sam se tu prijavila i vi mi pomažete!! Stoga,, hvala vam....popravit cu se... |
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
i da, treniram svaki dan, jutro i navecer, a nedjeljom mi
je odmor ili streching.... |
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znam, mjenjam definitivno!!!
|
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
ZRINKA
Post Options
Thanks(0)
|
|
tosam jucer riješila....upravo pišem neke jelovnike za
dorucak... |
||
ja to mogu, ja to hoću!
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
znam, vidim, to je bio i moj problem :) Kad krenem skidat kile, gore mi vrište plocice a noge i dupe ko da nisu moji :) Al i to se sad pomalo mijenja jer sam zaforsala gornji dio pa nisam više tu toliko skinny, onda i cijela figura izgleda skladnije......moraš jest i žestoko trenirat taj dio da si tu pojacaš snagu i nabaciš malo mesa...tako ceš izgledat simetricnije...radi ramena, leđa...sve...nemoj se toliko na noge skoncentrirat, trebala biš cak više poradit na gornjem dijelu da ga malo izgradiš.. |
||
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OK...jedva cekam da to i vidim.... |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |