Božicna i novogodišnja putovanja |
Post Reply |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Prosinac 2010 at 15:12 |
|
Putujete li kamo za Božic i Novu godinu i kamo?
Imate li obicaj zapiciti negdje s ekipom ili dragim/dragom? Ako ste putovali negdje prošlih godina, javite gdje je bilo dobro, što odabrati i po kojim cijenama.. Prošle godine sam bio u Budimpešti i jako mi se svidjelo. Budimpešta je zaista lijep grad, ima se što za vidjeti... Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
putujem dosta, i najviše volim otici u vrijeme Adventa negdje jer je carobno doslovce.
bila sam prije dvije godine u Grazu, grad koji svi poistovjecuju samo sa shoppingom, ali PUNO više od toga. nije daleko, nije skupo :) ove godine idem u Salzburg :) |
||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo Austriju voliš jel? |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
FITovci, što ne putujete za Božic ili Novu godinu negdje?
|
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
njet... toliko troškova ove godine....da ce putovanja sacekat da završim edukacije i slicno.... Inace da imam para...putovala bi.... to je jedna od lijepših stvari u životu...otici negdje i upijati drugu kulturu.... nacin života...povjest..... prepre dobar feeling.... nadam se sljedece godine više putovati......
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jasno je, kriza udara po svim segmentima, ako ste bili prethodnih godina - slobodno podijelite doživljaje i dojmove!
|
||
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ostala putovanja bi bila offtopic, ne? |
||
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š prazan racun zato
ja idem svake godine obavezno u cazmu pogledati Božicnu pricu Prekrasno je, definitivno otici pogledati ako niste, a opet je dio seoskog turizma i to cu uvijek rado podržati i tamo ostaviti neke novce; iako je karta za Budimpeštu 200kn povratna, prakticki sica; |
||
LiveStrong
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja sam švorc
Ali bilo bi lijepo putovati...London,New York...meni 2 najdraža grada Iako mislim da za tu jednu noc sa stare na novu godinu i nije sad nešto štrumpfasticno Bolje mi je lutati svijetom u proljece ili ranu jesen kada nema tegljenja hrpetina odjece sa sobom, zimskih jakni i cizama... Volim taj osjecaj kad si lagan poput vjetra i samo hodaš i hodaš ulicama grada, što rece Dalila - "upijaš kulturu", apsorbiraš novootkriveni svijet |
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moja dva najdraza grada su Istanbul i Firenza..a nadam se na proljece da cu opet otic u Istanbul i London. Nemam godisnjeg ni slobodnog pa je to najveci problem. Novac mi je manja preokupacija jer i s malo novaca se puno moze |
||
|
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja bi da me netko vodi na putovanje od moskve do vladivostoka transsibirskom željeznicom!
|
||
will smoke your weed for food!
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jep, moramo pripaziti na offtopic, generalna tema o putovanjima se nalazi ovdje: Putovanja Ovo je tema iskljucivo vezana za božicna i novogodišnja putovanja. Htio sam malo to izdvojiti pa eto. Volio bih otici u Beograd, cak sam i mislio za Novu godinu, al ne znam da li su miroljubivi prema Hrvatima. Kakvo je tvoje iskustvo? |
||
|
||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nas pumpaju zbog rata i opceg nezadovoljstva.. u Srbiji ima manje nacionalista nego kod nas. Docek na ulici je fenomenalan i imas dosta organiziranih doceka (ove godine nastupaju Nina Badric i Tony na razlicitim mjestima) ili pak neplanirano odes u neki pub.. |
||
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |