Spontani pneumotoraks |
Post Reply |
Author | |
schoolboy7
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Prosinac 2010 at 14:56 |
nadam se da cu tu napokon naci prave odgovore..prije skoro 3 mj sam dozivio spont.pneumotoraks desne strane pluca,na utakmici me presjeklo,ostao bez zraka,bolovi itd..bio u bolnici š0 dana,imao dren u plucima itd..nakon 3 mj,sad je to donekle sve dobro,nema bolova,mogu disat cisto..zanima me iskustva ljudi koji su to prosli?kad ste se poceli bavit sportom nakon ozljede?neznam di cu sasobom,trenira mi se,trci mi se,ide mi se u teretanu makar znam da nesmijem dizat terete...kad pocet trenirat? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolje je da se prvo posavjetuješ sa lijecnicima jer oni ce ti znati reci kad možeš poceti s treningom i sl.
Osobno nisam imao iskustva s tako necim, nadam se da ce ostali forumaši pomoci. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
schoolboy7
Post Options
Thanks(0)
|
sta je najbolje lijecnici ocito nemaju pojma..kod moje doktorice sam cuo odg koje i sam znam,samo miruj sto duze i nenaprezi se...kod pulmologa sam isto to cuo,kad da pocnem trenirat,nema odg,pazi se sto duze..dok sam lezao u bolnici jedan doktor mi je rekao da mirujem bar3-4mj,drugi kaze pol god- do god dana..vjerojatno je problem u tome sta je to rijetka ozljeda,mislim da mi je doktorica opce prakse rekla da nikad takav slucaj ko ja nije ni imala.. najgore je sta je velika vjerojatno da ce se to ponovit,to su mi svi rekli,a o strahu da ne pricam,najgore je pocet ponovno,igrat a znas da te moze strefit svaki cas..
|
|
schoolboy7
Post Options
Thanks(0)
|
isprika svim doktorima na ovom gore sta sam napisao,samo su neki bolji a neko losiji..
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |