Moze li bez teretane |
Post Reply |
Author | |
King
Cita FAQ Joined: 09 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Prosinac 2010 at 00:09 |
Pozdrav svima imam nekoliko pitanja i volio bi da mi
odgovorite.Neidem u teretanu pa me zanima da li je moguce misice i misicnu masu dobiti bez tegova,radeci vjezbe kao sto su:sklekovi,trbusnjaci,zgibovi,cucnjevi,propadanje...Radi o sam prije ove vjezbe i oblikovali su se misici i nije mi trebalo puno vremena za rezultate,jedem kvalitetno ali mi se misicna masa nije mnogo povecala.Pa me sad zanima da li je moguce vjezbati vjezbe kod kuce,jesti kvalitetno da bi dobio misicnu masu i misice.Da li je potrebno i dobro uzimati neki whey protein ili aminokiseline.Koje vjezbe raditi i koliko puta sedmicno raditi i po koliko vremena?Kako se hraniti?Izvinite zbog ovoliko pitanja ali nisam bas upucen.Hvalaa. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bitno je dadati intenzitet! tipa, zgibovi i propadanja sa opetrecenjem, varijacije skelkova ( sklekovi najendoj ruci, pliometrijski itd) imaš na netu, samo traži pod bodyweight exercises
plus je važno da dobro jedeš, naravno, jaja sir, meso, mlijeko i slicno |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
King
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala..Znaci moguce je imati dobru misicnu mase i
misice bez teretane???Radim vise vrsta skelekova uski,vojnicki,siroki na jednoj ruci,na sakama isto tako i zgibove uske,za ledja ,siroke svake vjezbe vise kombinacija, misici su se lijepo formirali znaci i ledja i ramena i ruke i prsa ali nemam nesh puno mase.Ali najvise me zanima kako vjezbati posto je potrebno 48 sati odmora za misice ali oo su drugacije vjezbe od tegova pa zanima da li treba raditi 2-3 puta sedmicno napraviti sebi program svih tih vjezbi ili svaki dan vjezbati skelekove,zgibove...KAKO POVECATI BROJ SKLEKOVA?Kako vjezbati stomak i da li trbusnjake raditi svaki dan ili? Sto se tice prehrane poceo sam se kbvalitetno hraniti.Izvinjavam se zbog toga sto sam toliko naporan ali sam neupucen i zanima me.Hvala Edited by King |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, 3 puta tjedno je dovoljno.. ovisno kako ih rasporediš, možda i 4 bi mogao! kažem, trebao bi raditi zgibove i propadanja s opterecenjem!
trbušne ne moraš raditi svaki dan nego kao i ove ostale! evo ti program kako doci do š00 sklekova, više od toga nikome ne treba klikni me |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
King
Post Options
Thanks(0)
|
E hvala mnogo neznas od koliko mi je to pomoci
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
ma ništa, samo pitaj što te zanima
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |