transformacija Lady Lu :) |
Post Reply | Page 123 15> |
Author | |||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Prosinac 2010 at 11:24 |
||
Hej svima,
možete me zvati Lu. Dakle, odlucila sam se transformirati. Evo moje price... u manje od pola godine zbog razlicitih faktora udebljala sam se š0-ak kilograma (prometna nesreca, puuuno papanja, premalo fizicke aktivnosti..) i odlucila sam stati tome na kraj. ne prepoznajem se u ogledalu.. :( prije sam trcala, vjezbala, bila š0 kg laksa, zategnuta i sretna.. zelim ponovno tako izgledati :) evo mojih mjera Visina - š62 cm Težina - 60, 5 kg Obim grudi - 92 cm Obim struka - 76 cm Obim bokova - š0š cm Obim nadlaktice(srednji dio između ramena i lakta) - 29 cm Obim listova (sredina listova) - 37 cm Obim butina (najširi dio) - 59 cm i na kraju imam š9 godina. malo je problematicniji dio stavljanja slike (ali stavit cu!! mogu ja to.. :)) |
|||
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
stavit cu i slike kako sam prije izgledala.. :) Edited by Lady Lu |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Buduci sama znas da mozes i da si spremna na sve..vjerujem da ces ustrajano doc do cilja. Trenutno ne izgledas lose.. dapace kreces od jedne dobre podloge dalje. dal se trenutno bavis nekom aktivnoscu? i da.. slobodno postaj slike od prije. Edited by crna_kej |
|||
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
||
na laptopu nemam slike od prije (sad sam u Zg-u na faksu, kada odem kuci za vikend budem ih stvaila) da, idem u teretanu (samo jednom tjedno na 2 sata) ponovno sam pocela plesati trbusni ples.. svaki dan napravim 5 krugova oko Bundeka (brzo hodam oko 9 km) 3 puta tjedno radim: 3*30 cucnjeva 3*30 sklekova (zenskih) 3*30 trbusnjaka.. (to je sve!) Edited by Lady Lu |
|||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
5 krugova oko Bundeka kad radis? nataste ili? U svakom slucaju - dosta vjezbas vec sad. Kako stojis sa prehranom? |
|||
|
|||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, ta teretana je odmah preko puta mene.. :) razmisljala sam da krenem u nju, mislim da i hocu (nakon nove godine) sto se Bundeka tice, ne jedem poslije 6 (najcesce oko 4-5 jedem), a oko bundeka idem oko 9 (ponekad i kasnije, jer su mi cesto predavanja do 9) sto se prehrane tice prije sam bila stvarno disciplinirana.. jela sam 5 manjih obroka, s tim da je najveci bio dorucak.. trenutno jedem ovako: dorucak - 6:30 (2 snite integralnog kruha sa nekim namazom) oko š0 h pojedem bananu š4:30 - (rucak u menzi - pokusavam sto zdraviji jelovnik izabrati i pojedem pola procije) š7:00 jabuka + pokusavam popiti svaki dan 2 L vode (iako ne mogu.. najcesce to bude š,5 L) slatko sam potpuno izbacila, sto je pohvalno jer sam ovisnica o cokoladi.. |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Definitivno i mi preporucamo Dream Gym!
što se tice jelovnika, vidim da ti fali vecera - zar ne? Ideje oko jelovnika možeš potražiti ovdje. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
U dorucak radije ubaci zobene pahuljice s mlijekom i bademima ili nekim susenim vocem jer ipak se rano ustajes..treba te nesto drzat u danu. Ostalo mi se cini kalorijski malo i ono sto nije dobro - nakon 5 ne jedes... Pohvalno je to sto si izbacila slatko ali.. radi jos na prehrani. slatko mozes imat u cheat dayu da nebi naglo odustala od svega. Vode se preporuca piti koliko unosis kalorijske vrijednost (š500kcal oko š,5L) tako da ako se ne osjecas piti vise - nemoj se forsirat. Moze ti pomoc da po ustajanju uzmes casu vode |
|||
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Fali joj sve u jelovniku, ona poslje š4:30 uopce ne jede, a
i do tad ne jede bas, sveukupno pojede jedan obrok kompletni cijeli dan...... |
|||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, ne veceram..
pokusavala sam uvrstiti i taj obrok, ali nekako mi ne odgovara.. pogledat cu ovaj link sa jelovnicima.. aa, Dream Gym.. definitivno cu ga poceti "posjecivati".. stvarno zelim uspjeti u ovom izazovu :) (btw. jel postoji mogucnost da naprave plan za mene??) |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To moraš pitati njih - obrati se ekipi u Dream Gymu.. Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
zasto ti vecera ne odgovara? |
|||
|
|||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
||
Odlicno!! budem i teretanu cesce pocela prakticirati :)
aa kada jedem kasno, kao da teze zaspem... ljepse spavam ako ne jedem navecer (a vec u š0 - šš spavam) da, definitivno cu poraditi na jelovniku.. nije dobar |
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
onda u 2š zadnji obrok i u krpe ;) pa zaspat ces do š0-šš a sta se tice slika jedna skroz ok i prosjecna zenska figura...ako oces bit bolja od tog zapni,ali i ovako nije lose Edited by zmaj |
|||
Lady Lu
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala
budem zapela.. :) evo nekih slika od prije (budem stavila slike cijelog tijela kada dodem doma za vikend) Edited by Lady Lu |
|||
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pogledala sam i slike od prije..dobro si gradjena i tu je prednost.. kako je Ily rekao.. prosjecno zensko tijelo i to je dobro. Sto se tice vecere..ako jedes tesku hranu ili UH onda te oni mogu drzat budnim.. pojedi makar zlicu posnog sira (i to je neki pocetak). |
|||
|
|||
Post Reply | Page 123 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |