Kako najbolje potrošiti š000kn? |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Prosinac 2010 at 18:08 |
||||
Pozdrav forumaši
Necu duljiti o sebi, ukratko cu samo reci da sam unazad 3 mjeseca imao nekih cudnih zdravstvenih problema, izgubio sam 4kg i strašno opao na izgledu. Stoga cu iza nove godine napokon biti u mogucnosti uložiti neku malo vecu lovu u svoju prehranu, pa otvaram temu: Kako najbolje potrošiti š000kn? (HRANA + SUPLEMENTI) Moj osobni cilj je 5kg mase (tzv. dirty bulk, trenutno mi nisu toliko bitne ni plocice ni mišici), ali ako se tema bude razvila mogu se predložiti i najbolje varijante suplementacije za mršavljenje, definiciju itd. Bitno je za moju situaciju da sam još srednjoškolac, živim s roditeljima (btw. jedini ekto u kuci), za rucak jedem ono što ima, i što uglavnom nije loše, ali ostali obroci (pogotovo dorucak!) su mi postali katastrofa. Pa vas molim da zajedno složimo popis za shopping, pošto se moram dovesti u red. Na popisu bi trebali biti:
Pretpostavljam da bi ta svota trebala biti dovoljna za kvalitetnu prehranu kroz 2 mjeseca!? Također, vezano za internet kupovinu, recite mi što je u zadnje vrijeme aktualno na forumu. Zahvaljujem se unaprijed na pomoci, nadam se da cu za nekoliko mjeseci ponovno poslati fotku na kojoj dobro izgledam |
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
š000 kn za dva mjeseca je mala svota, meni je š500 kn mjesecno, onak, taman
Prati akcije po trgovinama pa možeš dosta jeftinije proci - posni sir- lidl- milbona- š0 kn pola kg - pileca prsa- metro- š2 kg- 300-320 kn - jaja- u lidlu i kauflandu ti znaju bit akcije 30 komada za ~25 kn -zobene, tjestenina, riža- pol kile ~6 kn -povrce i voce imaš uvijek doma - mlijeko isto imaš doma a može ti fino podebljat proteine. Pošto si ektic i ideš na dirty bulk, nece ti stvarati neke probleme (osim ako ne podnosiš laktozu) -whey i ostala suplementacija je po meni tek u drugom planu, tak da, ako ti ostane koja kuna u džepu, kupi najjeftiniji whey koji ti je na raspolaganju i glukozu u dm-u |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
slažem se sa sonnerom... posni, jaja i mlijeko tjestenina i riža, su ti najbolji prijatelji, plus po kuci proždiri sve što možeš!
ne plaši se kalorija i pocni raditi heavy vježbe |
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
jedna rijec: iksica šaljem ti ju sutra, ne treba mi više @Soner - kaj ti pojedeš za š500kn mjesecno, a samo po rasprodajama hodaš |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ma pitao sam Thorna kako to ovdje funkcionira, rekao je da provjeravaju |
|||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
kod nas ne provjeravaju, ali ja nisam lega
|
|||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
Potrošio bih ja i 3000 kn, al treba se obuci, izaci povremeno, pocastit curu i da ne pricam dalje... A za ovih soma i pol se da fino najest |
|||||
Rijeąeno na PM.
|
|||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
ti si ogroman vec, a Legu trebamo nahranit da postane |
|||||
LiveStrong
|
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a da ziher...kak glupo, kaj imaju provjeravat, svejedno im je ... pih, Osijek tam samo na cevape dobro doc |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Lega
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
|
|||||
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
zašto suzice??? |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||
buahahahaa, iksica :)
|
|||||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
LEGA sram te bilo, želiš rec da ima nešto bolje od cevapa tamo??? |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||||
jer ti imaš iksicu a ja ne jer mi uvjek pobjegne taj faks i sva prava koja idu uz njega |
|||||
|||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||||
a jbt; ti pokušavaš na dif ili trenersku upast, ko kak je sad phoenix il?? ma znaš što, mnogi ti prodaju te iksice; za 500 kn ju možeš kupit od nekog, možda malo više sad, ali da se nac po oglasima sigurno |
|||||
LiveStrong
|
|||||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |