Rižini krekeri |
Post Reply | Page 123 4> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Prosinac 2010 at 21:54 |
||
Miceps je pokrenuo ideju oko rižinih krekera odnosno on ih tamani u PWM-u s wheyom.
Jedete li vi rižine krekere i kada? Gdje ih kupujete, po kojim cijenama i kada ih je dobro jesti? Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
e to sam i ja probala al mi se nije dalo trošit tolko..jeftinije mi dođe da uzmem pol kg cornflakesa i cupkam baki bijeli kruh
Po meni su dobri samo za neposredno prije treninga i poslije.. |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Inace i meni su prefini ti rižini krekeri.... ali su skupi....
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa koja je cijena u igri? |
|||
|
|||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
cula sam da su jaako dobri sa Nutellom
|
|||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
š5-ak kn 200 grama |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, ako se jedu samo prije ili poslije treninga - mislim da postoje i bolje varijante za to. Ionako nisu baš jeftini.. |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma super su fini, ali za š5 kn kupim 3 kg riže |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahaha.... to da... al ponekad je ok...promjene radi.... sad bi ih baš jela...srecom ih nemam.... |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, to je "idealna kombinacija".. |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, ali tu nema ekonomske racunice 3 kg riže= jako puno kvalitetnih ugh 200g rižinih krekera= jako malo kvalitetnih uh za istu cijenu |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
haha...ok...ali nekad moraš pojesti i ono šta ti jefino...šta ne.... |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Radije skuham rižu kak spada nego ovo isušeno!
Ovo mi je jedino za kino dobro prokrijumcarit! Ali jedem samo, nemam kombinacija nekih... Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma naravno, šalim se ja |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Rižini krekeri su skupi, istina, ali imaju jednu veliku prakticnu prednost... možeš ih jesti "na feeling".. tj, papaš ih uz whey dok ne osjetiš da ti je dovoljno..
Otkrili smo neku novu jeftiniju vrstu rižinih krekera, koji baš i nisu rižini krekeri, ali su super zamjena :) nemam sad nikakvu sliku, a ne mogu naci na netu.. ma znate one krekerice, kaj uvijek budu u odjelu zdrave hrane.. oni..oni..kak se zovu? ajme, ubit cu se jel ima itko neki dojam o cemu pricam? |
|||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
Post Reply | Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |