vjezbanje?? |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
badboy1950
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Prosinac 2010 at 17:02 |
|
pozz pitanje za vjezbanje jeli bolje ako se moze raditi
vjezbe za sve misice po malo...ili imati neki program npr pon-vjezbe ruku uto-vjezbe za noge i tako to dalje ako zna.... |
||
badboy1950
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možeš trenirati split sistemom, upper/lower ili full body
e sad, treniraj onako kako tebi i tvom tijelu najbolje odgovara |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nekome je bolje jedno nekome drugo...meni je za masu bolji split, a za definiciju upper lower eto...
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Klasicni split treninzi su mi totalno odbojni |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to sta su tebi odbojni nema veze...meni su bas super trenutno ali ne vise od 4 vjezbe po treningu |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kaj se tog tice ja nema nekaj kaj preferiram vise posto mjenjam malo jedno malo drugo s vremena na vrijeme..........ako stalno radis full fody ili up/low SOner mislim da bi ti itekako koristilo malo promjenit to i dat tijelu nekaj kaj inace ne radi.........
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A gle, probat cu sve osim klasicnih split treninga, takvi treninzi mi uopce nemaju smisla kod natural vježbaca. Cilj treninga je između ostalog podignuti razinu testa što je više moguce, a to neceš postici ako ceš natezat biceps sa 3 vježbe na treningu Fullbody, upper/lower i varijacije tih sistema su ono što ce dat najbolje rezultate. |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro je reko soner, ima tu istine
Baš sam dosta cesto sa bb natjecateljima/buducim natjecateljima mojih godina u teretani i kolko vidim iz njihovih prica i nacina na koji treniraju dosta preferiraju split sistem treninga i to me ništa ne cudi. Ti decki izgledaju zaista dobro i da ga uhvatiš u bilo koje doba dana, bilo koji dan u tjednu on ce izgledati maltene nepromijenjeno, simetricno, vaskularno, definirano kad su pripreme recimo, sad po zimi ajmo rec malo prostijim rjecnikom "napucano" itd itd što želim reci? Oni vec na trening dođu u super stanju i što god da odrade može im samo pomoci, dok recimo ostatak ekipe, da ne kažem naturalaca svakim treningom se trude ko konji (treba) postici ono što ti decki imaju vec ajmo rec po defaultu. To je eto nekakvo moje mišljenje i prema tome podržavam upper/lower - fullbody varijante. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije da ih ja ne podrzavam, al mislim da svaka promjena tu i tamo dobro dođe i da lako moguce da tijelo bi odreagiralo na pozitivan nacin ak mu ubacis nekaj novo s cim se ne susrece nikad ili rijetko......
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno da promjene dobro dođu, ali ima stvarno puno principa treninga koji mogu donijeti bolje rezultate od klasicnih spliteva, spliteve cemo ostaviti natjecateljima i ekipi na đusu |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
u mojoj bivsoj teretani su rekli da san lud kad san radija upper lower.vlasnik mi govorija da di san to vidija.a kao glumi nekog strucnjaka da zna puno o tome. ja upper lower radin na definiciji.ali ovako radin split.
|
||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
@badboy - sve ovisi o tome koji ti je cilj..tj. što želiš postici?
|
||
XXL-Zagreb
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
da ga zanima to toliko vjerojatno bi se vec pojavija na forum s vise informacija |
||
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
nikad ne znaš... možda ga to toliko muci da od šoka ne može ništa ni napisati |
||
XXL-Zagreb
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
manu chao fan
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo jedno pitanje u svezi fullbodya.Jel dovoljno jedna vježba za velike mišicne skupine ili treba odraditi dvije? citao sam pa vidim da ima dosta razlicitih informacija, inace preferiram fullbody trening. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |