Tinkerbell |
Post Reply |
Author | ||
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Prosinac 2010 at 09:51 |
|
Pozdrav svima!
citam Vas neko vrijeme i vidim da ste pozitivna ekipa puna entuzijazma pa je stiglo vrijeme da se prikljucim i predstavim. Ono u cemu stvarno uživam je trcanje, pocela sam prije nešto više od godinu dana, no kao što vidite vrijeme mi baš ne ide na ruku pa sam se odlucila na "zimsku strategiju" Cilj je u naredna 3 mjeseca skinuti masnocu i izgledati opasno, željela bih si uz teretanu priuštiti i koji long run, po mogucnosti vani ukoliko vremenske prilike dozvoljavaju, a ako ne onda uvijek ostaje traka. U narednoj godini cu istrcati polumaraton. Hranim se zdravo i gurman sam ovo ne mora biti oksimoron. Ujutro doruckujem voce, zobene s cimetom i bijelu kavu, rucak je obicno pecena puretina ili piletina s kuhanim ili pecenim povrcem, puno salate, quinoa, riža, rijetko jedem tjesteninu i krumpir.Vecera je cornflakes, jogurt, sir i sl. šecer ne konzumiram, kolaci samo ako su stvarno dobri, cokolada tamna. Kod mene dijete ne funkcioniraju, kad sam gladna onda želim jesti. Visina-š63 Težina-58 Grudi-89 Struk-7š Bokovi-98 Godine - dovoljno Znam da je ovo tema predstavljanja, no ujedino bih je stavila i u temu "Transformiraj se!" pa bih molila pomoc oko toga. Hvala na citanju! Edited by Tinkerbelldotcom |
||
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobro došla!
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobrodošla!
prehrana je ok po mom, samo bi ti bilo bolje da između dorucka, rucka i vecere ubaciš i koji međuobrok, znaci da imaš dnevno 5-6 manjih obroka, a ne samo 3 vezano za kolace, bitno je samo da nisu precesto a što se tice stavljanje teme u "Transformiraj se", ako želiš ovo isto staviti tamo, samo copy/paste |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav i dobrodošla!
Prvo postavi slike i reci nam kako treniraš.. Kad to definiramo, onda cu temu preseliti u podforum - Transformiraj se! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki, stavila je vec temu i u podforum "Transformiraj se",
samo nema slika |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tnx! Upravo sad vidio, napisao i tamo da postavi slike i info o treningu.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
nemaš frke |
||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo da ti i ja poželim dobrodošlicu
polu maraton svaka cast. ja sam ove godine htjela prisustvovati zimskoj ligi, ali nisam se stigla spremiti tj. nisam se nikako uspjela maknuti sa 5-6km trcanja...zato cu se nastaviti spremati da mogu druge godine krenut sa zimskom ligom. |
||
Shut up and run! :)
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |