pozz svima =) |
Post Reply |
Author | |
M€ri
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Studeni 2010 at 14:33 |
Boookk svima Ja sam Marija,živim u Zgu, ima 2š god,radim,treniram... Pocela sam ici u teretanu,idem 3-4 put tjedno, uz to treniram tajlandski box i tak.. Uvijek sam se bavila s necim.. super mi je forum i nadam se da cu naci puno korisnih savjeta |
|
"Mudrost se sastoji u tome da znamo koliko malo doista znamo" Sokrat
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodosla
|
|
M€ri
Cita FAQ Joined: 29 Studeni 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla na forum!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
M€ri
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala
|
|
|
|
®iga
Viden/a u gymu Joined: 11 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobro došla, osjecaj se kao kod kuce
|
|
Life is like riding a bicycle - in order to keep your balance, you must keep moving. ~ Albert Einstein
|
|
M€ri
Post Options
Thanks(0)
|
HVvala,hvala
|
|
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo i od mene dobrodošlica!
a smije li se pitati koliko si visoka i koliko kg imas, ili je to neprimjereno? |
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
M€ri
Post Options
Thanks(0)
|
Visoka sam š78 i imala sam stalnu kilažu između 63-65 kg,ali sad zadnjih god,ne spušta se ispod 68 ,došlo cak do 7š
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |