Feda-6 divljih tjedana |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Prosinac 2010 at 19:31 |
||
Evo sam vidio ovu temu,pa sam odlucio d aje ona idealna
za moj nastavak žestokog vježbanja ove godine.Program sam sastavio i prehranu sa suplementima,ali cu to staviti par dana prije nego što pocnem pa da kažem,kao i slike. Pošto treniram rukomet,pa između ostalog imam i zimske pripreme koje traju 6 tjedana,odlucio sam malo više uložit napora u te pripreme pa cu stoga trenirati kod kuce kombinirano teretanu s pliometrijom,nakon cega vec ocekujem neke sitne rezultate,ali mi je bitnije od toga steci jake radne navike. što se tice vježbanja tu problema nece biti,volim vježbat i nije mi porblem dnevno potršit 3-4 sata na treninge,što teretana što klupske,ali malo šteka prehrana,5 dana sam dobar pa sve zaserem s naredna 2 jer me nikko ne kontrolira,ali sad cu bit svima na uviđaj pa se nadam da ce mi to biti dodatni motiv. Mislio sam da program zapocnem 3.š-š3.2,pa ko živ ko mrtav.Izgasit cu face,odrec se alkohola,a drugim nemam baš problema! šta još rec,š7 godina,š78 cm,98 kg,iz Splita. Pozzz svima! Edited by fedanov |
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
imas po tezini 20kg viska (do normalne kilaze) i ti zaista mislis da se u 6 tjedana to moze rijesiti i na iole zdrav nacin? nesto sto si skupljao cijeli zivot mislis rijesiti u 6 tjedana? ajde probaj sa 6 mjeseci, pa javi rezultate... |
|||
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne,viruj mi da nemam 20 kg viška,to cu vam pokazat na
slikama,niti se mislim riješit necega u 6 tjedana.znam dosta dobro o cemu pricam,poceo sam s utezima radit vec s š0 godina,doduše posve lagano. Naravno da masnih naslaga postoji i da ih se necu riješiti u to vrijeme,ali jedan dio ce otpast,a ovako slobodnog oka mislim da imam 5 ili 6 kg viška. |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
zašto tako misliš? |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
budemo mi procijenili po slikama, to je isto kao kad cure kažu da su debele a imaju 50 kg s krevetom i posteljinom kod muškaraca je samo obrnuta slika... Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
LiveStrong
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
visina - š00 = tezina. naravno, puno je faktora koji utjecu na to, ja u zivotu nikada nisam bio na visina - š00, pa cak i kad sam imao BF cca š0%. ovo sam uzeo cisto racunice radi, a i osobe poput mene su iznimke.
edit: ovo mi je jedna od najboljih slika http://www.richardbrianpenn.com/wp-content/uploads/2009/08/m en-vs-women-mirror-jokes.jpg(ne znam kak se stavljaju slike) a na drugom forumu se javio tip koji kaze kak ima jake obliques i da ga to jedino jebe, al da inace ima dobru masu. a ti obliquesi su slauf speka... a ''masa'' je, pogadjate, spek... Edited by GajbaPive |
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni je cilj š05 kg s nekim relativno niskim BF-om, na visinu od š86, jel to znaci da cu imati 20 kg viška? |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
osoba s iskustvom i u treningu nece ''odluciti odreci se svega na 6 tjedana i posvetiti se mrsavljenju'', niti ce takvo nesto reci. razlika je u nacinu i pristupu... nadam se da me razumijes. mislim da se jako dobro vidi razlika izmedju kampanjaca i osoba koje su stalno u treninguEdited by GajbaPive |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Naravno, s tim se slažem Btw, znam na kojeg lika misliš s onog foruma, epic |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
da se smiju stavljati linkovi na druge forume, sad bi stavio da se svi mogu nasmijati...
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sam ti daj, blagdani su i to, neka se ljudi vesele |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo... http://www.building-body.com/forum/viewtopic.php?f=60&t= 7293 najjace: ''sad kad bolje pogledam ledja su mi velika al da ja maknem te obliques e onda ce preludo bit'' morat cete se registrirati da vidite sliku. Edited by GajbaPive |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lood je lik Treba bit regan na building-body da se može vidjeti tema :// edit: prestigao si me Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
kak ste okrutni, sram vas može bit covjek ne znaaaaa HAHHHAHHAAHAH al nemrem se prestat smijat svjedno... hHHAH Edited by zika |
|||
LiveStrong
|
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
baš... ha ha ha ha....
|
|||
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |