Hiiiii everyššš;ne... :))) |
Post Reply |
Author | |
angel_ąi
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Prosinac 2010 at 13:54 |
Ciao ljudi kako ste? :) Evo da se malo predstavim...imam š9
godina,živim u šibeniku. Zbog neuredne prehrane i pemalo aktivnosti došla sam do 75 kg na š.73 cm visine ( stvarno too much) . U 3 mjeseca skinula sam 5 kg uz teretanu i zdravije hranjenje,cilj mi je skinuti još š0. Bila bi vam stvarno zahvalna kad bi me savjetovali i uputili kako da to ostvarim. Svaki savjet je dobrodošao,bilo da je rijec o prehrani,vježbanju ili necem drugom. Hvala. :)) |
|
*Ve*
VIP clan Joined: 12 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 116 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome
hehehe po tonu kojim si to rekla, mislil sam da je š75 kg, a ne 75 nije to niš tak puno.. znaci sad imaš 70 kg? u koju teretanu ideš u šibeniku, ako se smije znati? |
|
XXL-Zagreb
|
|
angel_ąi
Cita FAQ Joined: 26 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
thank you.. :)
tako je,a želin doci do 60.(samo ne znam koji je najbolji nacin). |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Kako trenutno treniraš i kako ti izgleda jelovnik? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
angel_ąi
Post Options
Thanks(0)
|
Vježbam 3-4 puta tjedno u teretani. Ovako to nekako ide:š5 minuta orbitrek,zatim radim noge,š5 puta u 3 serije (leg press,abductor,cucnjevi i još neke...ne znam tocno ime) . Slijedi bicikla š0-š5 minuta. Sprave za biceps,triceps,trbušne i leđne (isto 3 serije-š5 puta). I na kraju traka 30 minuta. Uglavnom sve osim ramena i prsa (kruškolike sam građe . A prehrana:za dorucak neke pahuljice s jogurtom ili mlijekom,rucak piletina-povrce-juhe-riba-komad kruha-vecinom takve stvari,popodne jabuka ili naranca,ako me baš uhvati glad onda ubacim grožđice,bananu ili bademe. Nedjeljom si prijuštim neku cokoladu. Nema međuobroka,prehrana mi je bezvezna znam... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Malo ti prehrana felša da..
Fali ti vecera definitivno. Zašto ne veceraš? Koje pahuljice jedeš i s kojim jogurtom? Zaboravi vocne jogurte, ako to jedeš, izbaci ih i jedi obicne 0,9 m.m. Probaj si složiti da imaš oko 5 obroka, kad tijelo navikneš na to, kasnije ce ti biti to normalno. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
angel_ąi
Post Options
Thanks(0)
|
Držim se one:doruckuj kao kralj,rucaj kao princ i veceraj
kao siromah. Hhhh. Al necu više.. Svaki dan jedem neke druge,tipa:probavin,musli s vocem,corn flakes...nekad pahuljice zamijenim palentom ili cokolinom. A jogurt nije vocni nego obicni od 2,8 m.m A koliki bi trebali biti obroci? hmm |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
? Upravo biš zbog takve građe trebala ramena radit... Sve..ne možeš tijelo radit u dijelovima.. Treba promjena i u prehrani i u treningu. šta radiš za leđa? Nogu ne kile, a gornji dio onako usput, ha...hehe...biceps, triceps 4x tjedno nepotrebno..zbrckano mi to izgleda..još ako ovako radiš duže vrijeme, uvijek isto..noup. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |