Zdrava i Kvalitetna Prehrana |
Post Reply |
Author | |
vicPa
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Prosinac 2007 at 19:00 |
Pozdrav svima. Imam š9 godina, visok sam š83 i imam 70 kg.Oduvijek jako tesko dobivam na kilazi i nemam nikakvih masnih naslaga.Inace sam student i svjestan sam toga da se uzasno lose i nekvalitetno hranim.Znam da je glupo izmisljati kojekakve izlike i opravdanja zasto jedem losu hranu(da nemam vremena,jer imam previse obaveza i slicne gluposti...).Istina je da se oduvijek dosta lose hranim,a sada jos i hrana iz menze i iz studentskog centra koja je zivi uzas... Kako ja vrlo malo(gotov nista)znam o zdravoj prehrani,molim Vas da mi pomognete sastaviti tjedni menu jer od iduceg mjeseca planiram krenuti u teretanu.Želja mi je dobiti na masi nakon nekog vremena.Ne mislim ici u teretanu koji mjesec i odustati.Svjestan sam da to ne ide preko noci pa sam odlucio uz zdravu prehranu i redovit trening unjeti neke promjene u svoj zivot.Hvala vam unaprijed.Svaki prijedlog za zdravu prehranu je dobrodosao.Hvala!
|
|
Ja znam da nista ne znam
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Predlazem ti da pogledas "muske" dnevnike, i prokopaj malo po netu, imas taaaakvih prehrana..... Budem malo pogledala pa ti javim. |
|
vicPa
Viden/a u gymu Joined: 07 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti. Ako nadjes nesto javi!
|
|
Ja znam da nista ne znam
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jedi obavezno 5-6 jednakih obroka dnevno Neka ti dnevni kalorijski unos bude oko 45x telesna tezina. Odnosno, ako imas 70 kila, dnevno bi trebao uzimati oko 3š50 kalorija. Jedi svaka tri sata (osim nocu, kad spavas). Ovo su ti neke smjernice, a plan prehrane - imas jedan jaaaako dobar na pocetnoj strani fitness.com.hr, samo povecaj kolicinu (lako ces izracunati). |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto se tice prehrane, mozes vidjeti moj plan prehrane sto sam napisao u dnevniku.
|
|
vicPa
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala svima. Sada samo jos trebam stisnut zube i bit discipliniran. Javim vam rezultate (kad se budu vidjeli ! Ha,ha.) Hvala!
|
|
Ja znam da nista ne znam
|
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ma joooooooooj, lako je tebi kad trebas dobiti na kilazi! Problem je kad trebas zacepiti gubicu i ne jesti!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |