Pozdrav svima! |
Post Reply |
Author | |
Noctis0301
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2011 at 11:48 |
Veliki pozdrav ekipi! :)
Zovem se Petar, studiram i zivim u Zagrebu tri godine, a inace iz Dalmacije. Poceo sam ici u teretanu još od š8. ali sve na vrat na nos, pa mi je ovo ajmo reci prijelomna godina, kada sam odlucio zapeti i ostvariti prave rezultate. Uclanio sam se jer vec dulje citam stvari sa sajta i imam vas na FBu pa je bilo vrijeme za korak više, a to je sudjelovati :) Vidio sam da ste dobra zajednica pa rekoh zašto ne doci :) Nemam na svu srecu problema sa kilima, ali ono što želim je oblikovati tijelo ka boljem. i za kraj sve najbolje svima želim u 20šš! Neka nam ovo bude udarna i najbolja! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao Petar! Ovo ti je dobra novogodišnja
odluka, da više zapneš u teretani Sretno u definiciji |
|
Noctis0301
Cita FAQ Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znas jel znas ali ono... kad se natrpas preko praznika
svega i svacega vidis da ne ide na dobro i onda mi je puko film... nema nista li-la vise, nego sve il nista |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
vjeruj mi, nisi jedini koji se tijekom blagdana natrpao
svega, zato ti je ovo i super, u novoj godini startaš |
|
Noctis0301
Post Options
Thanks(0)
|
istina Zato je fino tu ispovijedaoncia pa uvijek
mogu trazit oprost ... s tim da cu nastojat sto manje koristiti je |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
al dobro dosao! jel ti to danas imas i rodjendan? |
|
Noctis0301
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha da da
taman se potrefilo da se uclanjujem ovdje na rodendan i to 2š. |
|
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
sretan rođendan onda
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
buci-buci1
Viden/a u gymu Joined: 14 Prosinac 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 251 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sretan rođendan i dobro došao! :)
|
|
nema neću, nema ne mogu, nema ne da mi se!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |