hi |
Post Reply |
Author | |
Leni
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Sijecanj 2011 at 15:56 |
napokon sam odlucila registrirati se...
Imam 3š godinu, sina od 2 i pol i cijeli zivot se bavim nekim oblikom fitnesssa...poslije rodjenja sina sam prvo vrijeme gulila na orbitreku, leg magicu, pa sam vjezbala sa Zuzanom s bodyrock tv-a i zadnjih 8 mjeseci sa dvd-ima Jillian Michcls i tu sam dobila najvise rezultata...u prosjeku 5 puta tjedno i recimo da sam u solidnoj formi, imam plocice, stabilnu kilazu i ok se osjecam...e onda sam cula za Insanity i to mi je sad opsesija...uglavnom, pocinjem najozbiljniji trening u zivotu, ova dva mjeseca cu za to disati i trazim podrsku i savjete...posebno glede prehrane, odnosno proteina.... |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tijekom dana bi trebala imati 5-6 malih obroka, znaci jesti
svaka 2-3 sata. U svakom obroku trebaš imati proteina ( posni sir, jaja, mlijeko, meso, riba itd. ), jesti što više povrca i složene ugljikohidrate ( riža, integralni kruh i sl. ). Ugljikohidrati se prema kraju dana smanjuju, a prije spavanja ti je najbolje pojesti posni sir jer on sadrži protein kazein koji se sporo otpušta u organizmu što ti treba preko noci jer 6-7h neceš jesti. Nemoj zaboraviti da moraš nešto pojesti nakon treninga |
|
Leni
Cita FAQ Joined: 02 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
kuzim ja to sve...problem s proteinima mi je jer sam alergicna na mlijeko, jaja, psenicu i jos brdo stvari da ne nabrajam, od mlijecnih proizvoda mogu samo jogurt pa mi to komplicira stvari..ni meso ne jedem jer mi tesko pada iako bi eventualno se mogla pritisnut jednom dnevno na piletinu...opet sta s proteinima u ovih ostalih 4 obroka...to me muci...
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
A što je s tunom, proteinskim shakeovima, i kakve reakcije imaš na piletinu i sl. meso? Smiješ li jesti posni sir? Btw. dobrodošla! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Leni
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala:)
tuna moze, piletina moze, sir ne...tofu eventualno...proteine nisam nikad pila i pokusavam ih zaobici, nekako ti ne volim nista iz bocice tipa dodaj vodu i promijesaj, ak me razmes, radije bi to sto trebam dobila iz hrane... |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Recite da sam neupucena... Insanity?
|
|
Dum spiro, spero.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |