Moj program |
Post Reply |
Author | ||
Frenki
Cita FAQ Joined: 01 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Sijecanj 2011 at 00:06 |
|
Program treninga Cilj: U 54 dana smanjiti maximalno postotak BF uz minimalni gubitak mišicne mase. Suplementacija: Multivitaminmineral Riblje ulje 5 gr (3,5 g epa/dha) Whey i dex u PWM Kazein kao zadnji obrok Povremeno Mg sa C vitaminom Trajanje treninga 90 min u što je ukljuceno š0 min zagrijavanje i š0 min rastezanje na kraju. HIIT se izvodi na orbitrecku. Dan š: Leða, Srednje rame, Biceps Leða: Lat mašina vucenje na prsa 4xš0 Lat mašina vucenje iza vrata 3xš0 Veslanje uski hvat 3xš0 Veslanje u pretklonu šipkom 3xš0 Jednorucno veslanje 3x8 Srednje/zadnje rame: Vucenje na bradu šikom 4x8 Dvorucno lateralno dizanje u laganom pretklonu 3x8 Predrucenje bucicama 2x6 Biceps: Scottova klupa dvorucno 4x6 Bucice stojeci istovremeno 3xš0 HIIT š0 min Ršš; 5 šprinteva po 30 sec/lagani intenzitet 90 sec Dan 2: Prsa, Prednje rame, Triceps Prsa: Bench 4x6 Kosi benc 3x6 Bucice potisak na klupi 3x5 Batterfly mašina 2x8 Prednje rame: Military press 4x6 Potisak na mašini 3x6 Arnold press 2x6 Triceps: Potisak na lat spravi 3xš0 Potisak na lat spravi užetom 2x8 LI cardio 20 min bicikl Dan 3: Noge , trbuh, donji dio leða Noge: cucanj plitki na smith mašini 5xš0 Nožna extenzija u superseriji sa nožnim pregibom 4x8 Slobodni cucanj sa bucicama 2x8 DL 3x4 Na mašini za gluteuse 2x8 Trbušnjaci i leðnjaci Dan 4: Rastezanje i LI (extra low) cardio 20 min orbi Dan 5: Kružni trening sa naglaskom na gornji dio tijela 8 stanica Ršš;cca 4 minute. Odmor izmeðu 3 min. Ukupno 6 serija LI 20 min bicikl Dan 6: HIIT 25 min š5 min šprint 45 sec / lagano š35 sec i š0 min šprint 30 sec / lagano 90 sec LI 40 min bicikl |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ovak na prvu što mi je palo na pamet što se tice izmjena. sprave po mogucnosti što manje. |
||
Frenki
Post Options
Thanks(0)
|
|
što se tice vježbi sve mi je poznato Milsio sam dobiti komentar na opci koncept treninga obzirom na postavljene ciljeve. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Krajnji rezultat ce uvelike ovisiti o prehrani koja je
posebno bitna za ovaj cilj i gdje nesmijes previse šarat ako hoceš dobar rezultat, trening kao trening je ok, s tim da bi Thornove vjezbe ubacio definitivno umejsto ovih kaj si napisao, jer polucucanj na smithu nije nikakva vjezba npr....... Kak prehrana izgleda, si to podesio i isplanirao? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Istina! No evo ipak:
Trening kao trening po meni je bio dosta loše koncipiran, imaš previše vježbi na spravama, previše identicnih ponavljanja kojima bezveze trošiš energiju i forsaš jednu te istu mišicnu skupinu umjesto da sacuvaš energije za ostale miš. skupine. Imaš po netu hrpu programa, ako još nisi dovoljno iskusan da sam prepoznaš koje vježbe/pon/frekvencija/intenzitet ti odgovaraju, najbolje uzmi nešto vec provjereno i složeno i udri po tome. Zašto baš 54 dana? Imaš neki rok baš tada? Kako god, ta tvoja defka ce ko što je rekao Phoenix, ovisiti o tome kak si složio prehranu. I uz najbolji program, neš niš postic ak ne jedeš kak spada. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam detaljno gledao program al se slazem da je previse
sprava definitivno,posebno leða mi se cine ovo kaj Thorn veli previše identicnih ponavljanja.... Velike vjezbe sa slobodnim utezima zahtjevaju vise nergije i vise misica radi te je time ujedno veci utrosak energije , dakle vise potrosenih kalorija na treningu..... I jedan savjet, makni se vjezbi povlacenja tj spustanja iza glave zbog nestabilnosti ramena u tom polozaju i puno vecom mogucnosti ozljede ramena..... Vise mozes izgubit time nego profitirat.... |
||
Frenki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prehrana prilagoðena u principu, 6-7 obroka, lowcarb (na to dobro reagiram).. 54 dana jer mi fino zaokružuje 2 datuma i to mi je zgodno radi motivacije i jasnog vremenskog okvira... što se vježbi tice ovo su okvirne postavke, mijenjaju se i spoj su mog iskustva i trenutnog osjecaja (br serija, br ponavljanja odmori itd) i malo odudaraju od mog uobicajnog ritma u smislu više cardia i 5 dana kada je kružni trening... javim napredak..
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mogao si otvoriti temu u "Transformiraj se" pa tamo staviti
i slike, i sve |
||
Frenki
Post Options
Thanks(0)
|
|
hmmmm to na kraju...imam sliku s pocetka i mjere paaa |
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ja samo kažem, ne moraš ti ako neceš
|
||
Frenki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace danas je 5 dan i cini mi se da sam usao u "zonu" :-) . Nema pocetne euforije, nema gladi ima zacudujuce puno energije. Jedino sto je bitno drugacije je lagani muskulfiber ?! sto mi se nije desavalo zadnjih godinu dana na puno žescim treninzima. Mislim da to ima veze sa malim unosom UH...
|
||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |