Time volume training |
Post Reply |
Author | |
lykan
Cita FAQ Joined: 08 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2011 at 14:13 |
http://shahtraining.com/build-huge-mass-with-bodyweight-exer cises-using-timevolume-training/ Da li ima neko iskustva s ovakvim nacinom vježbanja?Odradio sam jucer prvi trening i mislim nastavit jedno vrijeme. Uz to bi odradio 2 puta tjedno tacfit http://growth-focus.com/396/free-isrcli-special-forces-tacf it-challenge-workout,ali nisam ziher kad to radit. Gornja rutina se radi pon,uto,cet i pet.Zanima me da li se može tacfit radit nakraju treninga ili na dan odmora? Unaprijed hvala! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
probaj raditi, pa vidi kako ti paše.. samo jedna stvar, ako radiš tacfit na dan odmora, onda to više nije dan odmora
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ti radim tacfit i vjeruj mi - TO NIJE DAN ODMORA
Uglavnom, ako se zbilja posvetiš da tacfit odradiš kak spada, nema šanse da ga radiš još nakon treninga; pa onda je jedino logicno je da ga radiš na tzv. "dan odmora" ! Probaj, pa ceš vidjeti kako ce ti ici! |
|
LiveStrong
|
|
lykan
Post Options
Thanks(0)
|
Prije svega ljudi hvala na odgovorima.
Evo danas odradio drugi dan i ubio sam se ko konj,znoj kapao u potocima.Ubio me jednonožni cucanj sa stolice. Probal sam ja prije š0 dana tacfit(konkretno ovaj za koji sam stavio link);radio sam beginner i dobro se oznojio i zapuhao.Definitivno necu moc radit to isti dan sa regularnim treningom,ali bi ga radio cisto radi kondicije srijedom i subotom,al nisam siguran da li ce imati negativan efekt prema regularnim treninzima.Prijedlozi i mišljenja više nego dobro došla! |
|
lykan
Post Options
Thanks(0)
|
Koliko dugo radiš tacfit?Kak ti se cini?Imam i ja cijeli program,skunul sam nedavno.Brijem ga radit,nakon jedno 6-8 tjedana ovog kaj sad radim. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |