Evo i mene |
Post Reply |
Author | |
pupyca
Cita FAQ Joined: 26 Listopad 2010 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Sijecanj 2011 at 11:23 |
Ciao svima,
evo ima vec neko vrijeme da sam se prijavila ali jos nista nisam pisala pa mislim da je ovo skroz ok kao prvi post. Je muku mucim sa viskom kila ali sam itekako svijena da je sve do moje glave a i cinjenice da volim papat, sve Uglavnom krenila sam na pilates, tu i tamo malo odvozim orbi koji imam kod kuce a i malo sam odlucila pripaziti na prehranu. Imam 60kg na š56cm visine tako da eto, koma sam hehehe a cilj mi je smanjit tezinu barem za š0kila do kraja godine, nadam se da cu uspjeti uz vase drustvo i savjete. Veliki pozdrav |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla pupyca
|
|
pupyca
Post Options
Thanks(0)
|
hvala
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo pomalo i nema odustajanja!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Vidim da si napisala do kraja godine, uf - ako kreneš kako spada.. ima da budeš kakva želiš i do ljeta. Kraj godine je doista daleko, stoga upri sad i budi zadovoljna za ljeto! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
pupyca
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ne znam, htjela bi onako polako ali sigurno, mada se nadam da cu i do ljeta upasti ba u broj manji badic hehe.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |