Desetogodisnji bilder |
Post Reply |
Author | |
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Listopad 2007 at 23:35 |
ne znam jel iko stavio vec na forumu slike ovog malog, al meni je to nesto prebolesno. gledala sam dokumentarac o njemu na rtl-u prije godinu dana negdje.. kak je uopce moguce razvit se tak s š0 godina?
http://gfx.dagbladet.no/nyheter/2002/09/š0/terminš.jpg a ovdje je imao 8 godina: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/šš472980454875š882. jpg (stavila bi link na imageshackeu, al mi nije htjelo uploadat) Edited by crystal planet |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da, vidio sam dokumentarac o njemu. Bolesno
Stari mu je pripravljao koje-kakve pripravke. Cini mi se da je imao i mladju sestru od 4-5 godina i stara ju je kakti 'razgibavala' svako jutro - mucila malu sa vjezbanjem..uzas. Tjerali su ga na natjecanja, mali je bio na shakeovima po cijele dane. Samo trening, trening, trening. Starci su mu bili psihicki malo opiceni pa su ga natjerali na to. |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
kolko je star taj mali sad? i jel uopce u normalnom stanju?
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
A ne znam koliko sad ima godina. Sve ovisi kad je radjena ona reportaza - snimana.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuo sam navodno da mali nema sanse da prezivi š8. ili tako nesto...
bezveze |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
bolesno
i neznam kakvi su to roditelji koji to pustaju djetetu da radi od sebe |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda mu je GENETIKA nadprirodna????? |
|
toni
Viden/a u gymu Joined: 16 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme, uzaas ! ja bi njegove roditelje strpa u zatvor
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |