laik |
Post Reply |
Author | |
iggy
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Prosinac 2007 at 18:33 |
ovako,htio bih nabiti 5-6 kg istovremeno intenzivno vjezbajuci i zanima me da li onda te kg idu u misice ili u salo?i kad nabijem te kg htio bih skinuti stomak,da li to znaci da cu onda opet morati izgubiti par kg?
da li je onda pametnije tako ili da prvo sredim stomak a onda nabijam masu? imam momentalno š92cm i 83 kg,nema smisla da sam jos mrsaviji......... |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle...ovako...na tvojih š92cm 83kg nije puno...kreni s normalnim treningom 3x tjedno. Ako ces se drzati nekakvih 'pravila' zdrave prehrane i kvalitetnog treniranja tih 5-6 kila otici ce u 'misice'. Jer ne bi smio dobiti salo zdravom prehranom i kvalitetnim treniranjem,
Posto vidim da si pocetnik, procitaj par clanaka: Bodybuilding vodic za pocetnike Zdrava prehrana Vodic kroz osnovne principe treninga te slobodno pogledas kategorije: vjezbe savjeti vjezbanje savjeti prehrana Kad procitas par clanaka; ako ce ti nesto bit nerazumljivo iliti nejasno - javi se. |
|
iggy
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
HVALA NA LINKOVIMA,KONKRETNO ZANIMA ME DA LI JE BOLJE/PAMETNIJE PRVO SREDIT STOMAK PA NABIJAT MASU ILI OBRNUTO?
HVALA |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Inace, pliz nemoj koristit caps lock kod pisanja jer se to inace na forumima interpretira kao vikanje, deranje.
Na svojih š92cm mislim da nemas puno sala sa svoje 83 kile. Radi istovremeno i ancrobni trening (trening sa utezima) i kardio trening. Znaci kombiniraj kardio i trening sa utezima. Pisano je vec o tome na forumu potrazi malo. Mali savjet: kardio uvijek radi ujutro na prazan zeludac ili poslije treninga sa utezima (niski intenzitet nekih 30-45min.) Edited by Mr G. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |