bez komentara |
Post Reply |
Author | |
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Prosinac 2007 at 22:32 |
Ljudi moji,
ni sama neznam kako da opisem koliko je super ova stranica jedini sto mogu komentirati je da sam postala totalni ovisnik o njoj samo tako i dalje pozdravcic svima |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa da, predobra je. cim upalim net, prvo idem na nju sjecam se kad sam tek otkrila ovu stranicu i registrirala se.. citala sam ju do 2-3 sata u noci
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lude jedne! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citala ,,,,dok citanje nije dosadilo |
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne, sad citam samo nove teme, jer stare znam na pamet, pa citanje traje sad samo par minuta
|
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
xenic
Viden/a u gymu Joined: 09 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
|
opet ja ma pored hrpe informacija koje su na stranici, mene osobno odusevljava sto uvijek nadjes odgovor za sve bez obzira na koliko puta postavis isto ili slicno pitanje super stvarno |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Drago mi je da ste svi odusevljeni.
Radimo na tome da postanete jos veci ovisnici odnosno razvijamo web u potpunosti. Necemo sad u detalje, sve u svoje vrijeme. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
pasha
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovu sam stranicu otkrila tek prije nekoliko dana. Citam je i istrazujem. Odlicna je. Nova sam i u svijetu fitnessa i tjelovjezbi. Imam puuuuno pitanja, ali uglavnom na ovoj stranici i forumu nalazim odgovore. Pozz!!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |