hyyyyyy,my first post |
Post Reply |
Author | |
blackmary
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2011 at 12:09 |
Pozdrav svima!OD š0 mjeseca idem na fitness 3 puta na tjedno,naime nemam pojma koliko sam teska i visoka,uglavnom zato i nejdem,idem zbog kraljeznice,imam iskrivljenu kraljeznicu i to onog SHOERMANA, kako se vec zove. JA ne znam,ali ali vjerujem da ce mi to pomoci,još ne vidim rezultata,jer zdravstveno stanje je jako tesko,i jako loše izgleda.NE ZNAM šTA VI MISLITE O TOME? Zelim da se to popravi,jer stvarno sam u depri.
|
|
Hodaj, nebo strpljive voli
hodaj, mozda se ipak sve u dobro pretvori |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima pravo crna_kej...radije odi kod fizijatra ili na
korektivnu gimnastiku nego u teretanu. Vjerujem da znam kako ti je, jer živim s osobom koja ima probleme s kralježnicom i deprom zbog takvog stanja. |
|
Shut up and run! :)
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mnogi udju u teretanu pa forsirajuci vjezbe navuku ozlijede. A kraljeznica je ono sto nosi tijelo i njoj ne trebaju nove ozlijede ako vec postoje! |
|
blackmary
Cita FAQ Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
BILA SAM KOD FIZIJATRA,U BOLNICI,AL U BOLNICU ME NE PUSTAJU VISE ZBOG PUNOLJETNOSTI,FIZIJATAR JE SKUP INACE SAM BILA PAR PUTA,AL VISE NEJDEM JER JE TRETMAN 200 KN,JA NE ZNAM,INAcE MI JE OVO ZA TJELESNI NA FAKSU I PROFESOR KAZE DA DOBRO DA IDEM TRI PUTA NEGO JEDANPUT U TJEDNU,MORAT cU MALO RAZGOVARATI S NJIM,JER VIDIM DA VI IMATE DRUGO MISLJENJE STO SVAKAKO NIJE DOBRO ZA KRALJEZNICU,A JA SAM TOLIKO U DEPRI DA I NE RAZMISLJAM,MISLILA SAM DA cE OVO USPJET,A SAD VISE NE ZNAM NI SAMA.JOJ MOLIM BOGA DA MI POKAZE PRAVI PUT.
|
|
Hodaj, nebo strpljive voli
hodaj, mozda se ipak sve u dobro pretvori |
|
crna_kej
Post Options
Thanks(0)
|
morat ces uredit poruku jer s caps lockom ukljucenim nebi smjela pisat.. bez obzira na dobru namjeru, depru.. jer to su pravila foruma.
drugo.. kakve su to fore da zbog punoljetnosti ne mozes u bolnicu? imas puno pravo kao osigurana osoba od svog lijecnika opce prakse traziti uputnicu za fizijatra i pregled. u drzavnoj instituciji, ma gdje god se nalazila.. cekat ces na fizijatra neko vrijeme al primit ce te. slazem se da privatnici kostaju al uzmi u obzir da za ZDRAVLJE SVE! jednog dana bi se mogla pitat : za 200kn cjepidlacila sam! nemoj me shvatit krivo..al reci cu ti.. to je banalna svota novca ako se radi o zbilja potrebi za savjetom i tvojim zdravljem. trece.. pretpostavljam da si mlada.. i reci cu ti: ne drami! stosta jos moras prozivjet.. ne stvaraj si probleme sad! Jer sve je rjesivo i strpljen spasen nek te vodi. A dal ce te Bog uslisit i kako ce sve zavrsit.. najvise stoji na tebi! Ne postoji cuda dok ih sama ne stvoris |
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moje mišljenje je da ništa nije skupo, ako je u pitanju
zdravlje. Ne štedimo za dobru odjecu niti za auto, a da ne spominjem pušace koji bacaju pare svakodnevno na otrov (nadam se da nisi pušac jer onda stvarno nemaš isprike, nemoj me krivo shvatiti ako nisi ). Uskrati si jedan mjesec nešto od toga i odi kod fizijatra da te pogleda i da ti predloži neke vježbe koje možeš sama kod kuce raditi. Raspitaj se malo dali ima negdje u tvom gradu korektivna gimnastika. Kod nas toga ima, nije skupo cini mi se kao clanarina u teretani, i radi se u skupinama, ali bolje ti je da prije svega odeš kod fizijatra po savjet i pregled. Ajde ajde nemoj padat u depru...sve se da popraviti samo treba biti uporan |
|
Shut up and run! :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |