Nadlaktice |
Post Reply |
Author | |
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Sijecanj 2011 at 19:13 |
Molim savjet kako da ucvrstim svoje nadlaketice da nebudu mlohave:P(kao kod starih bakica)
Inace koristim onu rastezljivu gumu i vježbam s njom nekih tri mjececa ali nema nikakvog pomaka na bolje. Imate li još neke ideje? |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) nadlaktica ti je mlohava jer imas speka na njoj. moras skinuti taj spek (i to ne samo s nadlaktice), a to ces postici prehranom i cardiom, a vjezbanje tu dodje, eto... tako... ;) |
|
MalaAna333
Cita FAQ Joined: 31 Kolovoz 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemožeš mi rec da imam špeka kad nemam:) na svoju visinu od š60 i težinu od 49 kg nemam špeka al te moje ruke su mi uvijek bile problem.
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozda nema tolko speka, a imas ga sigurno nekaj, al ocito nemas ni misicne mase nista........dal je problem jedino tu ili ima i drugih dijelova? cisto sumnajm da je sve zategnuto a ovo jedino visi
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mala ana, daj sliku nadlaktica
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
tako i ja mislin,neo se vjerojatno tu najvise vidi i smeta,kvaka je sta je tu vjerojatno najvise sta se vidi pa najvise i smeta,i iskreno tesko je to sredit tek tako...pogotovo vjezbanje rastezljivom gumon nece nista pomoc...triba spalit sta je moguce vise tih masnoca a da se misic sta vise ocuva,da nebude jos gore,a da probas upisat teretanu i tamo 3-4 puta tjedno na utege,ali pravi teski treninzi,a ne zamahivanje bucicama od kila nego ubit se sat vrimena s tezinama pa nakon toga š5ak minuta kardia ili HIIT odvojeno od toga i sigurno ce bit nekih rezultata, neces izgledat ka s naslovnica ni ka one zene koje poziraju pred aparatima,ali bi se stanje svakako trebalo popravit,i nemoj se sramit stavit sliku
|
|
MalaAna333
Post Options
Thanks(0)
|
stavljam sliku kad budem imala vremena se poslikat:)
inace vježbam na orbitreku svaki dan sat vremena(znam da mi to baš ne pomaže za ruke), radim ženske sklekove baš radi tih svojih nadlaktica i vježbam sa gumom ali vidim da mi to ništa ne pomaže. |
|
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ne treba slika... vjerujem da je problem, cim si se obratila za pomoc...
nije moguce lokalizirano mršavljenje, pa tako ni jedna vježba kojom ces postic neki pomak... to mora bit kompromis prehrane, cardia i vježbanja s utezima... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
aha,a mi ne vjerujemo? p.s naravno... ne može se ucvrstiti salo.. zato me zanima.. kakva je situacija tocno... tj predispozicija |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |