berlavo prestavljanje :) |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Sijecanj 2011 at 18:49 |
|
sta rec o sebi a da to vec moj nick nije vec rekao hmm...al ajmo iz pocetka.ja sam berlava (e sad sam ka ozbiljna :))
š. nemam pojma zasto sam na ovom forumu,stranici ili kako vec zovcete ovo cudo. 2.vjerovatno ce ovi post ispast pogresan,al nek admin oprosti i nek uzme u obzir da sam berlava 3.o meni ka nesto.... uvik nasmijana 4.jako pervezna 5.kombiniram zdrav i ne zdrav zivot (nemam pojma koga ovo more zanimat ) 6.jedna od onih koji upiše teretanu ,a nezna sta tamo radi a dobro joj ide (vise srece nego pameti :)) 7.mrzim redne brojeve,al opet nemogu bez njih 8.osoba kojoj padaju gluposti na pamet,al uvik oko sebe ima nekog ko zagrize da se glupost provede(cisto malo o mojoj berlavosti) 9.kod svog izgleda nebi minjala nista š0.preaktivna šš.prezajebana š2.preluda š3.nikad osrednja klasa(il me mrzis il nemozes bez mene) š4.uvik iskrena(moja najveca mana) jednostavno berlava... eto toliko od mene pozzz ,odoh sad nac sve vjezbice za leđa. |
||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro došla!
Treniraš nešto? |
||
Shut up and run! :)
|
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Super za teretanu. Je bitno je vježbati, ali isto tako
mislim da je bitno imat nekakav program. Meni je to najteži dio vježbanja... |
||
Shut up and run! :)
|
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
fala na dobrodošlici .
nece vam s menom ne dostajat berlavosti |
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eto još zaljepi sliku pa cemo ti nac muža ... salim se.. dobrodosla |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
+š |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neces ti nikome mene davati!
|
||
berlava
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ne ne tebe dat ,vec onu gajbu pive iz konzuma. a eto ako ona bas oce tebe onda nek se lipo sama posluži |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
budi sretna ako kucnog ljubimca nađeš
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
to se ti nudiš? |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Inace Berlava...dobrodošla
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |