Punjena pileca prsa (R) |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Listopad 2010 at 11:27 |
Punjena pileca prsa
Obožavam pileca prsa i mislim da ih treba isprobati u raznim varijantama. Ova verzija je dosta izdašna pa se može jelo iskoristiti i za više obroka. Isprobajte recept! Sastojci: * 3-4 pileca fileta * š jaje * š kapula * 2 mrkve * š00 gr svježeg sira * š00 gr sira gaude * pretusimul * 3 cešnja bilog luka * š mala žlice senfa Priprema: Na malo masla i malo maslinova ulja dinstajte sitno sjeckanu kapulu. Kad se ona spari dodajte sitno sjeckani bili luk i pretusimul te kad malo puste miris skinite s vatre. Minut, dva kasnije dodajte senf, malo soli i papra i jedno jaje. Dobro promiješajte pa u to dodajte naribanu gaudu i svježi sir. Pileca prsa zarežite pri vrhu pa napravite udubinu da dobijete džepic u koje cemo stavljati smjesu. Sa malom žlicicom (bolje bi bio špric, ali mi trenutno nije bio u kuci) napunite udubinu u pilecim prsima, u sredinu stavite pola kuhane mrkve (mrkva treba biti tanka i duga) pa cackalicom zatvorite punjena prsa. Možda vam ostane smjese za punjenje, nikako je ne bacajte, nego s njom premažite piletinu prije pecenja. Za ukras može i koja mala cherry rajcica. U vatrostalnu posudu stavite jednu malu limenku pelati koje ste prije prodinstalii na jednoj kapuli i malo bilog luka i pretusimula. Na to stavite punjena pileca prsa, prekrijte folijom i pecite 40 min. na 200 C. Zatim dignite foliju i pecite još dvadeset minuta. Vruca prsa izrežite i poslužite sa nekim prilog po želji. izvor:gastrodiva U slast! Javite kako vam je kad isprobate recept! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
uff, ovo je nešto prefino zadnji put sam to jeo za
Božic, i bio sam oduševljen |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam ni vidila recept, odlicno izgleda!!
|
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |