Depresija |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Listopad 2010 at 19:38 |
Sve mi je sada po satu...Hrana proporcionalno vagana, voce isto zna se kad sta jedem...Al me spuca takvaa nervooozaaaaa ljudiiii...Neka mi muka, place mi se i umori me ponekad ovo sve...
Lakše mi je bilo dok sam jela voce i povrce koliko sam htjela dnevno, nego na ovom "programu" kad i koliko...Onako nikad nisam bila nervozna..Sad ne pretjerujem s vocem i povrcem jer ovamo unesem normalan obrok...Ali navecer me nervoza spuca haos... :( :( HATE THIS!!! Edited by SMAJLICA |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
A zakaj uopce važeš hranu? jedi normalno za pocetak u 4-5 obroka i bok, nemoj niš vagat i opterecivat se, tebi je bitno stec naviku jedenja, a ne vagat sad hranu jer i onako vjerovatno neznaš kaj važeš i kolko bi trebala jest, tak da neznam cime se vodiš kod vaganja?
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da sam krivo shvatio, da si zapravo mislila da vazes koje namirnice s cim ceš jest a ne doslovno da važeš
Jedi 4-5 obroka, da budeš sita, a ne se prejest kako bi mogla jest cešce, kombiniraj proteine s ugljikohidratima ili proteine i masti u obroku i ne opterecuje se previše nicim oko prehrane, to nije program, to je jednostavno normalna prehrana |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Ma da! Jela sam za rucak pileci filet (velicina dlana) + šnita raženog kruha + šolja jogurta 0,š+ 3 komada brokule i ajmeeee što sam zagladnila nakon 3 sata...da poludišššš!!! To je bilo oko pola 4, a ja vec u 6 gladna :( :(
Edited by SMAJLICA |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po kojem to programu radiš smajlice? 3 brokule?
something is wrong.... trening, ima li ga? Pa dobro, nakon 3-3,5 h pojedeš opet nešto..ne smiješ bit gladna..a to da si ponekad nervozna i dođe ti da pošalješ sve u klinac, nije cudno, pogotvo ako ti je sve to novo Možda si malo prenaglo krenula..prvo treba riješit loše navike..krenut malo pomalo do savršenstva (ma što god to znacilo .. ) Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
hahaha ma nije nikakav program...a trudim se stvarno sada, to "3 komada brokule" je samo navedeno jer sam toliko pojela, ne zbog mjere :D TRUDIMMM SEEE, ali mi je iza pretesko kad ogladnim i cini mi se to kao previse manjih obroka...a valjda cu se naviknut! Krecem se koliko mogu...trening jos nemam...Plan prehrane mi trema za sada za low activity :), znaci samo se navikavam na pravilnu prehranu sad...KASNIJE CU I TO! Eh sad, je li velik ili taman ovaj kao jedan od 4??
Edited by SMAJLICA |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
a kako ostali obroci izgledaju?
eh nemoj mene pitat jel velik ili taman il mali..jer je meni zadnje vrijeme sve premalo napiši kako to izgleda cijeli dan pa cemo dobit malo širu sliku.. |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
dorucak 7h: snita razenog+ abc sir ili mladi sir+šolja ab kulture
š0h: nešto sladjeg voca + jogurt ili malo razenog š4 h: gore navedeno (neka snicla ili filet npr. ili neka juhica od povrca i mesa) + snita razenog š6h: ponovim ovo od š0 h ili malo fileta ili malo juhice š8 h vecinom jabuka i jogurt Pijem dvije caše ab kulture dnevno, je li to ok? navecer slabo šta jedem, kada jedem to su proteini tipa bjelance, sir ili bademi-šakica je li ovo puno bez treninga za jesti? i koliko smanjiti, ako jeste? |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo nikako nije puno, premalo je , cak i da ništa ne radiš da samo ležiš , podebljaj to, umjesto voca u š6h stavi meso,ribu, jaja,sir + povrce
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehe,meni se isto cini da stalno govorim malo je, malo je, cak možda i sam malo jedem, a mozda sam si i umislio da je malo . Postat cu fckng Greg Valentino u glavi [8- }] |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Da ne špotamo stalno,Smajlica ovo je jako dobar pocetak s
obzirom na prošlost Nastavi tak A sad........ne jedeš previše, posebno probaj taj kasniji obrok sir + orašasti ili žlica-dve maslinovog ulja pojest i to uvedi kao pravilo, ne povremeno. Barem to za pocetak..... Onaj obrok u š0h , ne jedi kruh i voce, pojedi voce i mazni si jogurt neki low fat, mazni ga i pol litre. Kad si gladna nakon 2,5-3h to nije bad nakon ovakvog obroka, slobodno jedi opet, ubaci i povrca i malo složenih Uh , zobene, krumpir, riža, tijesto ( u kombinaciji sa proteinima) |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Phoenix, samo nemoj postat G.V. u rukama Pa i meni se cini da stalno govorim da je premalo pa ono ne znam...možda ja jedem previše
Smajlice..nije ovo baš nešto znaš..previše jogurta, premalo povrca. Povrce ti je prva greška, ovdje te nema šta zasitit. Slobodno si malo i taj kruh digni u dorucku, tu si slobodno možeš malo više ugljikohidrata dozvolit, s obzirom da ne treniraš neka ti to bude dio dana kad ceš se malo pocastit njima. Ja recimo nikad ne pojedem manje od š00 g kruha tada..bliže š50 g...(nije da važem svako jutro, vec znam otprilike ) Dalje..od rucka nadalje u svaki obrok ubaci neko povrce..lisnato..bilo to špinat, brokule, prokulice, blitva, kelj, kupus sve vrste..kupus ti je pogotovo praktican, narežeš ga i raspodijeliš po obrocima. Trebaju ti vlakna, nešto te mora zasitit. Ne opterecuj se kolicinom, jedi dok se ne zasitiš. Ubaci još malo izvora proteina (umjesto jogurta u popodnevne i vecernje obroke jer jogurt nije baš neki izvor p, više je ugljikohidrata)..ribice, jaja...navecer možeš pojest i cijela jaja uz neko povrce pa dobiješ odlican i zasitan p+m obrok! Ili povrce zalij s malo maslinovog uz neko meso, tunu, oslica, bjelanjke. Ili si uzmi malo masniju ribu pa opet imaš p+m obrok...kužiš? ovo je stvarno premalo, nije ni cudo da si gladna..ja bi na jogurtu i vocu vec odavno otegnula papkice Nije poanta da malo jedeš i da budeš gladna i nervozna nego da si osiguraš dovoljno dnevnih kalorija ali iz što cišcih izvora, odnosno da si ne provociraš taj inzulin tokom cijelog dana...ako ga uspiješ održat stabilnim kroz dan osjecat ceš se bolje i rezultati ce brže doc Edited by Gym_girl |
|
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
hehehehe nebum tak u rukama postal nadam se , za sad me ne zanima niš osim papice, a nit nebu valjda Prestao sam brojat kalorije sad kad sam kao na masi jer mi mozak treba odmora od toga, iako sam i dalje prilicno clean sa hranom, gotovo bez junka, i moguce da pojedem više neg si ja u glavi mislim da je zaista....skužio sam da uopce ne brojim dodatne kalorije, možda ih nitko i ne broji od vas? Npr. jedem zobene i recimo š00g racunam ko 55g uh tj 220kalorija da sam pojeo,racunam ih iskljucivo ko izvor Uh i uopce nisam racunao š2,5g proteina (jer ih ne podrazumjevam proteinima nit ih racunam u dnevni unos P) i 7g masti isto ne racunam, a to je extra šš0 kalorija koje nisam racunao u tom obroku i tak ak uzmem 6 obroka di ne uracunam "otpatke" valjda ne uracunam 500-600 kalorija vjerovatno,za sad nemam problema radi tih kalorija ,o tom cu vodit racuna kad zapnem i pocnem picajzlit Edited by The Phoenix |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne jedem kad sam depresivan
spavam i ne družim se s nikim smršavim po 3 kile u turi |
|
will smoke your weed for food!
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Waoo koliko ideja, baš vam hvala! TRudim se fakat, samo mi je trebalo ohrabrenje.-..Ne znam zašto, ali kako sam prešla na ovaj režim jesam i jaca i raspoloženija (manje se svađam s ljudima heheeh), samo imam problem da što god pojedem sijecem sebi u glavi DOSTA JEEEE, i onda stanem. Bar što se tice hljeba, takva sam. Ono najcešce jedem taj raženi kruh sa udjelom pšenicnog brašna, ali onog tšš000 (TVRDO KO KAMEN :D) Ali nema frke, ukusan je i sviđa mi se...Paše mi!
Danas mi tata nije našao taj kruh :( :( :( Donio je neki fol CRNI, a sad ne znam bil to jela...????? Ne vjerujem u te crne kruhove, jer kontam da je to sve isto kao i bijeli, i da ga ne prave kako spada... što se tice sira, koristim mladi sir, onaj u sirutki, jer sam cula da je najzdraviji...tj. najmanje obrade je u njemu...šta mislite o tome? Za sve savjete i kombinacije vam od srca hvala...Toliko ste me toga naucili...I još me ucite :D NADAM se da cu se izvuc iz vrtloga u koji sam ušla sa svojim problemom i da cu izaci iz ovog problema NEdebela :D Edited by SMAJLICA |
|
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
Nebuš izašla debela, ali kak sam ti rekao ne opterecuj se
time trenutno, vazno ti je jesti i uvesti disciplinu prehrane. Ovim nacinom prehrane kad ju posložiš se nemaš od ceg debljat, još kad pocneš vježbat možes samo lijepo oblikovat tijelo........ Kad bi se i zdebljala malo nije to nikakva tragedija, tragedija bi se desila da si nastavila onak jest, a i znaš kak vele bake, cura mora bit okrugla i rumena u licu da se vidi da je zdrava |
|
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |