pozdrav |
Post Reply |
Author | |
*amai*
Cita FAQ Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Sijecanj 2011 at 09:56 |
Evo i mene.. Imam 24 god...uvik sam obožavala sve moguce sportove..na žalost nisam se nikad baš profesionalno bavila nekim sportom iako sam jako dobro igrala rukomet..ka curica (negdi do š6-te god) sam uvik imala jako izražajne mišice i žlavo tilo ( nemam pojma ni ja kako, valjda kad si divlje dite i uvik negdi manitaš to tako ide )...e ali prica je drugacija ima par godina i pogotovo otkad radim i to uredski posa...još uvik sam ja vitka iako ne pazim na prehranu, ali ne više toliko mišicava.. e pa sam sad pocela ici na zumbu i cycling,3 puta tjedno; 2 x zumba i š x cycling.. i sad mene zanima da li se uz tu vrstu vježbanja mogu uzimati proteini jer bi tila ojacati noge???
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla!
Naravno da se mogu uzimati proteini, i preporuka je da ih unosiš poslije treninga i prije spavanja.. Uz bilo koje vježbanje možeš unositi proteine (kroz prehranu i suplemente), to nikada nije upitno.. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ali nece ojacat noge s njima kak je ona mislila
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pitala je da li smije konzumirati proteine..
Zna se kako se ojacaju noge - vježbe poput cucanj, iskorak i npr. cycling na koji ona ide.. + adekvatna prehrana. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |