Proteinski i vlaknasti muffini |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Sijecanj 2011 at 19:27 |
Visoko proteinski i vlaknasti muffini
Svi smo barem jednom probali muffine. Ovaj proteinski muffin je odlican za pocetak dana jer sadrži svo troje makronutrijenata za dobro uravnotežen dorucak koji ce pružiti obilje sastojaka tokom dana. Sastojci: 1+1/4 šalice whey proteina 1+1/4 šalice zobi 1 žlicica praška za pecivo 1 / 2 žlicice sode bikarbone 1 / 4 žlicice soli 1 / 2 žlicice cimeta 1 caša nezasladjenog jabucnog sirupa 1 / 2 šalice nemasnog mlijeka 1 / 2 šalice Splenda ili šecera 2 žlice maslinovog ulja 2 bjelanjka 1 / 4 šalice borovnica 1 / 2 šalice malina 1 / 4 šalice oraha ili badema Priprema: Pomiješajte whey proteine, zob, prašak za pecivo, soda bikarbonu, sol, cimet i Splenda. U drugu zdjelu umutiti nezasla?en jabucni sirup, nemasno mlijeko, maslinovo ulje i bjelanjke. Dodati suhe sastojke te miješati dok se ne stvori vlažna smjesa te na kraju dodati orahe ili bademe. Smjesu staviti u protvan za muffine te napuniti do 2/3. Peci na 200 stupnjeva 15-18 min. izvor:polleosport.hr Radite li ovakve muffine i što kažete na ovaj recept? Edited by Zoki - 09 Studeni 2012 at 10:14 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo zvuci jako dobro.Sigurno cu probat to jednom, ali bez secera sa steviom...
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja bi ovo!
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Decki, probajte i javite kako je!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
š caša nezaslađenog jabucnog sirupa - to mislis na onaj sok za razrijedjivanje?
|
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo i mene zanima. Plus: podosta je ovo wheya... Mislim da može i s manje. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sirup pd jabuke - nezaslađen nisam sigurna ima li u DM-u. ovaj znam da je odlican. iako mislim da bi se u receptu dalo zamjeniti sa agavinim ili javorovim sirupom, ili sa jecmenim sladom |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
muffin na kraju izadje ko rucak u nekom restorancicu...
|
|
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
da da. tako je to sa 'zdravim' ili zdravijim slatkišima |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je nešto predobro
šš komada mi izašlo |
|
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pm, a ja na defki, al uskoro, uskoro ih i ja radim....
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
stavite malo manje splende ili kaj budete vec stavljali jer su malo preslatki, al su fenomentasticni!
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |