Scitec Nutrition - iskustva? |
Post Reply |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Sijecanj 2011 at 13:45 |
Kakva iskustva imate sa Scitec Nutrition proizvodima i što kupujete od tog proizvođaca?
Znam da neki od vas koriste Daily One kao vitaminsko-mineralni dodatak prehrani.. No, kakav vam je njihov š00% whey protein, anabolic protein, glutamin i ostali proizvodi? Koje bi preporucili za korištenje? |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
što kao nitko nije koristio Scitec.
Znam da je prije ekipa pljuvala po njima, al da su hvalili njihove okuse.. Koje Scitec Nutrition proizvode ste koristili i s kojima ste bili zadovoljni? |
|
|
|
kawa
Cita FAQ Joined: 09 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
posto je moj otac radio u Berlinu pa sam imao prilike isprobat tog proizvođaca.Isprobao sam neke preparate,kreatin,glutamin i nekoliko proteina i bio sam prilicno zadovoljan....ovo sto se kod nas prodaje je doslovce roba za treci svjet s kojim sam bio doslovce razocaran....inace koristim Weiderove preparate sa kojima sam jako zadovoljan,naravno postoje sada i novi i revolucionarniji preparati(Proizvođaci) poput Muscle Tech,Gaspari nutricion,ISS nutricion....samo šteta što kod nas svi žele biti bogati u kretko vrijeme da dižu cjene do neba pa su cijene za nas smrtnike nedostizne i prevelike...Ja osobno nakon 4 godine pauze poslije vise ozljeda kralježnice,napuknuca misica podlaktice,razvaljenog koljena,pripremam se na novi pocetak s Muscle tech i Gaspari nutricion.....
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
kawa, da moguce je da scitec ima drugaciju robu za Njemacku i za HR. Nisam ga nikada koristio, al znam da ga ekipa kupuje i da se dobro prodaje.
Ajmo FITovci, tko koristi Scitec i kakva su vaša iskustva? Koji njihov proizvod bi preporucili? |
|
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja sam samo probao od njih Volumass 35, ima skoro 2.g. i nekako mi nije bas legao, dosta tesko sjedne na zeludac i napuhavao me. Tako da nisam bio odusevljen, ali za druge proizvode neznam pa necu ni govoriti.
Mislim da su dobar izbor za one koji bi htijeli uzimati suplemente a nisu sa lovom na ti. |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam ga isto uzimao prije jedno 5-6 godina ili više i tad
mi ej OK bio, jefitn je, a jos sam imao popust velki pa nisam ni razmisljao dalje........ Kad ga usporedim po sjecanju sa ovim kaj sa duzimam mislim da je bio slađi i teze se mjesao , al mmmmmmmm nebitno |
|
animal-zg
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam isto uzimao prije jedno 5 godina, š00% WPC, Anablic whey, Myomax, glutamin, daily one...
Meni je tada to bilo super, imao sam dobar popust i bio sam zadoljan scitecom! Kasnije kad sam cuo da ga ekipa pljuje i kad sam se malo razbahatio sam prešao na "bolje" brendove! |
|
Go Hard... or go home.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
što si tocno cuo za Scitec? Ne podržavam Scitec, no zanima me kakve sve kritike postoje o Scitecu.. Koje brendove sad koristiš? Edited by Zoki |
|
|
|
animal-zg
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
cuo sam da je nekvalitetan, isto to da su neki nosili na analizu i da sastojci nisu bili ni približni natpisu na kutiji itd.. Makar je meni bio ok, nisam imao nikakvih primjedbi!
Trenutno koristim: optimum, dymatize, labrada, twinlab, now foods, MVP |
|
Go Hard... or go home.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Da, ovi brendovi koje si nabrojao, po mojem viđenju, su daleko bolji nego scitec. |
|
|
|
goatrance
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(1)
|
Ne želim nikoga braniti,ali me zivcira kada se pljuje po nekom
brandu,a drugi diže u nebesa.Da je u vašoj trgovini sigurno to ne bi pisali.Stvarno jadno od vas.Pogotovo me zivcira kada hvalite dymatize,a to je definitivno najgori whey koji postoji,imaju krive deklaracije i puni su soje.Provjerite malo analize koje su radjene u drugim zemljama pa ce te se uvijeriti |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |