Picigin |
Post Reply |
Author | |
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Lipanj 2010 at 11:38 |
Evo jedne moje discipline
Forumaši/ce, volite li ovu autohtonu splitsku igru, u kakvoj vodi, koliko dugo i imate li ikakvog pojma? Ja danima cekam da se Drava spusti i zagrije pa da krene naša sezona picka. Ljeto službeno pocinje kad se prvi put moram baciti u hladnu rijeku da spasim lopticu (odnosno balun, isprika dalmatinskim kolegama) To se igra svaki dan po 5,6 puta, barem 2 sata ukupno. Na Bacvicama ne bi ispali frajeri, ali ovdje nismo loši.. |
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
ooo, da - picigin u Dravi je posebno iskusvo, kad ti loptica pobjegne nizvodno - lako je doci do nje, ali vratiti se uzvodno - e to je trening! ja sam nakon pola sata picigina bila mrtva umorna!
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
kužimo se
si ti Osjecanka? |
|
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Picigin je stvar opce kulture u Splitu ..Zakon
|
|
Blia
Viden/a u gymu Joined: 18 Travanj 2010 Status: Offline Points: 152 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, živila sam u Os do kraja srednje škole pa se preselila u Zd radi studija i na kraju ostala ovdje! hvata me nostalgija kad se sjetim Želje i picigina!
|
|
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ah picigin je zakon igra za ekipu ... Nas 5-6 ode na kupanje i to zapravo zavrsi visesatnim bacanjem po plazi...
|
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zakon...
|
|
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
picigin je zakon,a u splitu i usrid zime cim izviri malo sunca ekipa je vec u moru i picigin krene
http://dnevnik.hr/showbizz/paparazzi/najhrabriji-estradnjak- novogodisnji-picigin-gorana-karana.html |
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zakon igra,pogotovo doli u nas!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |