Scarlet-ja došla :mig: |
Post Reply |
Author | |
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Sijecanj 2011 at 08:07 |
Evo mene nakon podužeg citanja i lutanja po ovom divnom i korisnom forumu. Rekoh si da ce bit što manje neta i da cu se riješit tog svog jedinog poroka, ali ovo valjda ne može škoditi. Ugl, zaposlena studentica, Zagreb. 25 godina, u završnoj fazi skidanja kila i definicije. Elem, ima se jako malo vremena. Nekad u svijetu borilackih vještina (koji mi sve više fali), sad vec nekoliko godina ples (hip-hop, show-dance i trbušni). Vikendom odlazim na Sljeme, badminton i rolanje (jedva cekam da prođe zima). Osim teme na transformaciji predmnijevam si boravak na receptima. Obožavam kuhanje. Nastojim se što više okružiti rekreativcima i pobornicima zdravog nacina života. Tako da si mislim da cemo se lijepo družiti. Za prvi put, sasma dosta. Tu sam još bila malo chubby, ali poslužit ce.
Edited by Scarlet_Letter |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome,
Super da si nam se pridružila, dakle - ples, je li? Uuuu, odlicno, vec vidim da cemo imat o cemu razglabat , to ti govorim kao dance-freak myself Keep smiling i piši |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro dosla!!!
Jesi kad probala zumbu?? |
|
Scarlet_Letter
Viden/a u gymu Joined: 10 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok Nisam probala zumbu. Inace zazirem od crobika i slicnih stvari, ali sam zumbu htjela probat. Jedini je problem što (pogađate) ne stignem. Na listi prioriteta mi je ispod pole dancinga. Pa prvo to. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Anita25
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 168 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
hm
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla k FITovcima!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bok i dobro dosla!
Sta si od borilackih vjestina trenirala i jel jos uvijek ides na hip-hop i jel ga slusas? |
|
Scarlet_Letter
Post Options
Thanks(0)
|
I još vas bolje našla
Trenirala sam karate 5 godina i žensku samoobranu, cak sam jedno vrijeme vodila ta cudesa... Hip-hop (kao ples) moja prva i najveca ljubav i žao mi je što zbog faxa trenutno trpi. Ali nadam se da cu uskoro opet u neki crew. I da, slušam ga, ali opcenito nisam baš glazbeni nacist pa mogu poslušat svašta. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Lady
Viden/a u gymu Joined: 03 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 107 |
Post Options
Thanks(0)
|
welcome!
i ja sam nova al ti si malo novija:) vidjela sam tvoje slike i na forum.hr priblizno smo iste visine, istih godina i skoro iste pocetne kilaze (samo sto ja sad pocinjem a ti si vec pri kraju) pa pliz pisi sto vise o treninzima, prehrani i svemu cega se sjetis jer ja sam tek na pocetku i nikak da si slozim vjezbe i treninge, jos uvijek citam i ucim:) |
|
Scarlet_Letter
Post Options
Thanks(0)
|
Pa hvala na dobrodošlici. Evo, vec sam stavila primjere prehrane u Transformiraj se. Nastojat cu ih popravit, ubacit opet više proteina. Piletina rula. A o treninzima u teretani... Pa nema se što reci, ergometar i samo ergometar. Najucinkovitiji i definitivno ti ga preporucam, njime sam ja palila kalorije. Jedini je bad kaj ceš dobit žuljeve ako nemaš rukavice. |
|
Dum spiro, spero.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |