Here we go again |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
MissKatarina
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Studeni 2010 at 21:03 |
Pozdrav svim! Vec sam malo poduže na ovom forumu ali
nikako da krene moja transformacija.Evo malo o meni.Stvarno se želim promijeniti jer na sebi vidim samo mane.Preveliki trbuh,noge itd itd. Najveci problem je najvjerojatnije prehrana.Zato jer se znam užasno izgladnjivati i onda prenajesti.To se događa jer se jednostavno neznam zaustaviti kada pocnem jesti pa onda prvo ne jedem i onda pocnem jesti.Jedan također od mojih ciljeva je nauciti se kontrolirati. Želim smršaviti pa najmanje 7-9 kg ,ali još važnije da to na neš i lici.Puno puta sam i odustajala jer sam u tako receno pretiloj family pa sam za njih mršava(moš si mislit)i onda kad ja ne uzmem slatko oni pocnu ma kai tebi fali ti si i premrsava,a zapravo ne razumiju da mi na taj nacin škode. Prehrana mi je sad koma -priznajem -.-' Pocela sam nedavno trenirati hrvanje i treninzi su tipa zbog skole 2-3 x tjedno. Pocet cu malo -pomalo trcati i ako imate neki dobar kucni trening za preporuku bila bih zahvalna . Kilaža:65 kg Visina :š67 cm Mjere:nemogu nac onai metar za mjerit ,stavim naknadno dob:š5 Prehrana:sad je koma al evo primjer kako cu poceti od sutra(pokusati) dorucak: crna kava(zbog ucenja pa me malo razbudi), Žitarice sa mlijekom rucak:bijelo meso,spinat i kuhani krumpir vecera:posni sir i kikiriki meduobroci:voce Ja se iskreno nadam da cu ovai put uspijeti jer toliko sam puta pokusala ,a nikada nisam uspjela.Puno puta odustanem jer premalo izgubim td. "> |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne vide se slike
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
http://img840.imageshackimg84/
http://img52š.imageshack.us/img52š/7753/gedc0767.jpg%3Cbr%2 0/%20border= |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
Ne kuzim zas mi nece -.-''
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobro, nije stanje tako loše! Sve se to da sredit! Još ceš postat model u obitelji! (Davore, miruuuj...voce...međuobrok )! edit: uspjela sam ti uploadat ovu jednu, prvu ne mogu ni otvorit Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :) ma mozda nije tako lose ,al moze biti puno bolje
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako bi htjela izgledati?
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
pa puno bolje nego sad..cak sam na ovoj ispala nekako
premrsavo ,tak ne izgledam inace uploadat cu jos slika.. htjela bih maknut ove love handels ,noge malo sredit i trbuh naravno |
|
shy*
Cita FAQ Joined: 24 Studeni 2010 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
malo po gradji licis na mene isti oni jastucici, spojleri, slaufi (kako se vec zovu) sa strane... uhhhhhhhhh....resicemo se mi toga go girl!
|
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
nadam se da ocemo ;) da ti slaufovi su konstantan problem
..nikako da ih se rijesim -.-' |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kako ide? Jel aktivan trening?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Konacno mlada si..i sve ces nauciti |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
Ide super ,osjecam se bolje i sve .Izgubila sam nekoliko
kilograma i vidim male promjene al vec duže vrijeme nista - .- |
|
Lilith
Cita FAQ Joined: 08 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako misliš ništa? Ne padaju kile ili?
|
|
Shut up and run! :)
|
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
pa ne padaju kile ,i to mi je užas ..radim strašno puno
(treninzi 3-4 x tjedno) ,i misici su mi ojacali ali kile ne padaju |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
A kolko imas sad kg, a kolko bi zeljela? |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |