Teretane za maloljetnike |
Post Reply |
Author | |
MissKatarina
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2010 Status: Offline Points: 53 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 23 Sijecanj 2011 at 15:26 |
Ovako pošto nema baš puno teretana u mojoj blizini (ima
samo jedna š5-20 min od mene) nazvala sam i pitala smiju li maloljetnici trenirati i rekli su ne.Samo uz pratnju odrasle osobe . Pa ako netko zna ima li neka teretana u koju smiju zalazit mladi ,a gdje ih i ima poviše.Živim u Zg(okolica više)Ako netko zna slucajno neku teretanu pa ako mi je i dalje ici cu vikendima . Hvala unaprijed :) |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
A koliko godina imas?
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam ni jednu u kojoj maloljetnici NE SMIJU
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
također, ovo mi je prva rijec da u teretane ne puštaju maloljetnike |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
okolica je sirok pojam... zapad, istok, sjever, jug?
|
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
imam š4 i pol ..pa u dosta njih puštaju ali ovu u mojoj
blizini trebas imat barem š6..krivo sam se izrazila sori Ja sam kod kvartova sesvete-dubec-dubrava.. |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ništa, uvjek možeš vježbati kod kuce
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vjerujem da se njima ne da pokazivati i paziti na pocetnike. To je glupost da maloljetnici ne smiju u teretanu. Slobodno reci o kojoj se teretani radi da se svi lijepo nasmijemo. Vidi ovu temu: Teretane u Dubravi Pogledaj i ovaj popis: Teretane u Zagrebu Fitness centar Point je vjerojatno tebi blizu. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pf, taman za Point u Sesvetma, to ti je teretana kod autosalona Toš, 2 stanice od okretišta u Dupcu. Tamo možeš trenirati š00%, imaš dovoljno godina pošto ti je minimum š5g, tih pola godine koliko tebi fali ce progledati kroz prste. Ja sam u toj teretani poceo trenirati s nepunih š4 godina |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam ni sumnjao da ceš se javiti na ovakvu temu kakva teretana ispod š6g, da još u zatvoru završe vlasnici |
|
hrvoje1991
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imaš ih mnogo na tom podrucju
Viva,Fitness Point,Top Fit(ako dođeš u Top fit bit cu ti pratitelj ) hahah šalim se ;) ma možeš tamo sigurno |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :) nadam se da cu uskoro poceti s treninzima
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
U xxxl isto mloljetnici nemogu bez pratnje odrasle osobe
ili trenera....(bar na papiru) u praksi neznam... I ja se slazem s tim..... ajde za one š7-š8, ali mladje od toga nebi ni je pustio ........ Edited by The Phoenix |
|
MissKatarina
Post Options
Thanks(0)
|
znaci da ipak ne idem ili?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |