Masa |
Post Reply |
Author | |
rebel
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2008 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Sijecanj 2008 at 23:43 |
redovito citam clanke i nikako da neletim na jedan odgovor ! Nogometas sam visok š94 ,tezak 94- 95 kg redovito idem u teretanu i nezadovoljan sam svojom masom na gornjem dijelu tijela (prsa, ruke) za razliku od nogu koje su odlicno izradjene cak i previse! pitanje ? sad me zanima na koji nacin da dobijem na masi na gornjem dijelu tijela a da noge ostanu iste??? Probao sam razne programe prehrane i odredjene vjezbe al uspijeh je nezamjetan !!! hvala |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jednostavno je -> Kvalitetna prehrana i kvalitetan trening i to je to.
Vidi npr. moj plan prehrane ovdje: https://www.fitness.com.hr/forum/forum_posts.asp?TID=544& PN=š A sto se treninga tice, napravi full body trening samo noge radi štjedno i to ti je to. |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
kratko---imas iste tjelesne proporcije kao i zlatan ibrahimovic,,znas sigurno tko je on..........nema ni on prejake ruke i prsa...ipak ima nesto sto treba imati,,zestok je,bezobrazan ,sto i treba biti u sportu, ,zna jednu borilacku vjestinu,,..... noge su tu jako bitne ,,narocito zadnja loza kao i kvadricepsi plus stomak.... |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
decki obicno imaju suprotan problem - jaki gore, a mrsave nogice! slusaj decke! |
|
rebel
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav, ako moze neki strucniji kometnar na moj jelovnik ?   ;   ; vec sam gore pisao u cemu je problem i ima vec dva mjeseca da prakticiram drukciji nacin ishrane + redoviti odlazak u teretanu (3-4 puta tjedno) Npr. jedan moj dan : ujutro 0,3l - 0,4l mlijeka(0,9 %) + zobene ili neki mix zobene , psenicne itd. + nekad banana ili neko dr voce ... drugi obrok opet neko voce ili sir, nista previse obrok prije treninga razlicito uglavnom bogato ugljikohidratima odmah poslije traninga razmutim 3 -4 bjelanca + 0,3 l vode , red cokolade , banana ..... 2 do 2,5 sati oslije treninga obrok bogat proteinima i ugljikohidratima ( piletina, razna riba, riza , krompir ....) vecera 0,3 - 0,4 mlijeka (0,9 % m.m), posni sir ..... i ovakom prehranom unesem prosjecno oko š20 g proteina, 250 ugljikohidrata. pa me zanima trebam li nesto promjeniti, dodat ili oduzet ili zamjenit neki obrok .Takodjer mislio sam dodati whey pa me zanima kad da ga uzimam ? Hvala |
|
rebel
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav, zanima me moze li se u dnevni meni prehrane za misicnu masu ubaciti pura , zganci ? Kad je najbolje koji dio dana i jel to uopce dobro ?
hvala |
|
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako hoces direktan odgovor toga nece biti. I mozes i ne mozes. Kako si naglasio MIšIcNU masu, generalno ne bi trebao, no to ovisi o tvojem metabolizmu, tjelesnoj gradji, reagiras li dobro ili lose na ugljikohidrate, s cim bi kombinirao (buduci da su zganci pretezito U i to oni jednostavni, mogao bi s P), u koje doba dana, kakav trening imas, opcenito da li ti se uklapa u jelovnik, kako kalorijski tako i kao izvor ugljikohidrata. Ako se ne varam, zganci su dosta visokog GI tako da ti i to govori u koje ces ih doba dana jesti ako ih uopce jedes. |
|
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |