probava |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
mata
Cita FAQ Joined: 15 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Prosinac 2010 at 15:00 |
|
Pitanjce!! Trcim š0 km svaki-svaki drugi dan vec skoro god. dana , i sada od jednom imam zatvor! Ne znam o cem se radi, prehranu nisam mjenjala. Zar nebi trebala se od trcanja poboljšati, a ne pogoršati? inace nisam imala s tim niokada problema!! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa ako radiš vec godinu dana istu stvar, poprilicno sigurno nije od toga! razlog treba tražiti negdje drugdje! Sigurno se nije ništa mjenjalo u prehrani? koliko traje zatvor vec?
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hm, da tu postam
ne mogu vec 3 dana na wc puknut cu |
||
will smoke your weed for food!
|
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
mata se otvorio i otisao...
mesek - napij se crne turske kave sa secerom i da vidis trcanja na zahod. al ne popiti jednu malu salicu, nego, onako, posteno... (ne zelim ti govoriti o kolicinama jer ne znam koliko si osjetljiv na kofein) |
||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma uopce nisam osjetljiv više na to
popijem 3 turske i onda još i zeleni caj i samo spavam al nisam okusio šecer vec dugo |
||
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko vode konzumiras? moj savjet je ne turska i secer.. mozes probat ili sa suhim sljivama ili sa ortisan tabletama na bazi suhih sljiva. ako to ne pomogne..onda se mozes posluziti kao i ja sa feferonima jes da su ljuti al otvorit ce crijeva, peci ce.. al nije dobro imat zatvor!!! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a ca ako dobije hemeroide od feferona....
Mislim ipak bolje turska i šecer |
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pff, turska i šecer.....može al nemora znacit
ja je evo pijem, al nevirujem da cu sad igdje otrcat to je na dane mesek, šta jedeš? |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kava je diuretik... a ima neka shema sa jako slatkom kavom da tjera na wc... ne znam zasto, tako stari govore...
kad netko napravi sladju kavu onda se kaze kak ce se svi usr*ti od nje... |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
vode popijem dnevno 2-3 litre, a ljeti i do 5
feferone volim, al sam vec jednom bio na gastroskopiji radi želucanih problema pa sad izbjegavam |
||
|
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
zobene, mlijeko, jaja, meso, povrce, jednu vocku dnevno, puno zelenog caja itd itd itd prdim ko stoka al to je to |
||
|
||
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
možda neka promj u raspoloženju, stres, jel vježbaš? a doci ce, jbga, cekaj malo, al kad te pukne onda si nahebo |
||
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
poceo sam ovaj tjedan vježbati
stresa u mom poslu ima uvijek, tak ti je to kad radiš za politicara a kad krene |
||
|
||
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kava jest diuretik.. konacno i piva je diuretik pa ne znaci da ce te otvoriti.. joj da.. Mesek, zaboravih na tvoju gastroskopiju .. uh suhe sljive ili ortisan kocke ili zeleni caj zamjeni sa cajem od koprive! Moguce je da od sve kolicine teina kojeg unosis u sebe imas zatvor. Edited by crna_kej |
||
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
|
thx, koka... bum probal
|
||
|
||
Brunhilda
Viden/a u gymu Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a da jedan dan jedeš dosta grahorica (grah, leca) .
pa ako ti je puno UH onda smanji rižu, tjesteninu, heljdu taj dan. |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |