odakle smo |
Post Reply ![]() |
Page 123 4> |
Author | |
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 28 Sijecanj 2011 at 15:01 |
Sinulo mi je vise puta u par dana (ee..nebi vjerovali al meni je nesto sinulo da pitam vas forumase odakle ste? Mozda se nadje koja dusica koja mi blize za zajednicki ocaj, adrenalinu..ili sto vec. Ja sam iz Pule, Istra..stalno u pokretu tako da danas sam tu, sutra mozda u Umagu..ili gdje god u granicama regije. Da mogu dosla bi ja i do Zgb-a svako malo.. al eto..tu sam gdje sam. |
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valpovo
![]() |
|
![]() |
|
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
To je i meni danas palo na pamet a reko necu sad tu kao nov clan
ulijetati sa nicim..Jos ce me popljuvati i tako ![]() Eto ja iz Zadra ![]() |
|
![]() |
|
crna_kej ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
![]() |
|
![]() |
|
hrvoje1991 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 16 Sijecanj 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 42 |
ja sam iz Zagreba
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Edited by crna_kej |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Također iz Sesveta
![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
![]() |
|
will smoke your weed for food!
|
|
![]() |
|
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Novi Zagreb!
![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Iz Metropole
![]() Zagreb / Kvatric |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
jedina opcina na svijetu koja ima oooogroman trgovacki centar, skijasku stazu, bolnicu za specijalne bolesti, a u opcinskom glasilu izaslo da se pocela raditi staza za fš vrijedna 300 000 mil €.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
bistra...
westgate, sljeme, a F! se pocinje graditi blizu westgatea |
|
![]() |
|
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
trenutno Dubrava - Zagreb
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 4> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |