PWM-zagi |
Post Reply |
Author | |
Zagi.
Cita FAQ Joined: 23 Rujan 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Sijecanj 2011 at 21:18 |
Ovako...kaj se tice PWM-a.
Malo citam... Do sad sam uzimao 30g wheya i 60g dex. Procitah da bi bilo odlicno ubaciti jos k tome 5g creatina i glutamin...e sad...kolko glutamina? I da cujem komentare na takav PWM... Znaci: 30g wheya 60g dex 5g creatina x-g glutamina |
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
š0g glutamina i š0 prije spavanja i kad potrosis, vise nemoj kupovati glutamin. bezveze baceni novci |
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Nije jos kupljen... Kaj da ga niti ne kupujem? |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
da u biti, ako imas viska novaca, kupi, potrosi i onda probaj vjezbati bez. ako ne vidis razliku, vise nemoj kupovati. zagovornici glutamina kao argument imaju brzi oporavak. ja to nisam osjetio... Edited by GajbaPive |
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Kaj onda znaci
30 wheya 60 dex 5 creatin I to je to? |
|
GajbaPive
Post Options
Thanks(0)
|
da, moj pwm na masi je bez kreatina... ima jedan dobar tekst, evo c/p Ako uzmemo u obzir da pravilna prehrana,dovoljno odmora i pravilan trening cine okosnicu izgradnje tjela,te suplemente stavimo u perspektivu u kojoj trebaju biti i gledamo ih kao takve - suplemente, ili kao sto ime implicira, dodatke prehrani(prehrana=jednan od ona gore tri glavna aspekta),mozemo zakljuciti da je uloga suplemenata u svemu tome poprilicno mala,(marginalna bih rekao,ali ipak je malo vise od toga). doduse, ovdje se radi prvenstveno o wheyu, ali ako na whey odlazi pola od 5%, znaci od cijelog uspjeha svi ostali suplementi imaju 2,5%. cini mi se previse novaca za malo rezultata. Edited by GajbaPive |
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Nisam jos do sad uzimao kreatin...al sad imam namjeru...
Koji uzet? Koji vi uzimate? |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
ak se ne varam identican topic si otvorio i na building-body, il te netko imitira
nije valjd da ne vjeruješ onima tamo? |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
pusti postotke, zna se na što se isplati dati novce a na što ne.. naravno prioriteti se slažu prema financijama.. ako nemaš novaca hrana i trening samo.. ako imaš, možeš i druge stvari ( neka vrsta proteina, kreatin, riblje, vitamini minerali, kofein i tako tih par stvari).. to je to |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zagi.
Post Options
Thanks(0)
|
Ma kad sam lud ko siba i nemogu se nacekati da mi netko odg pa onda na 2 fronte brze to ide... A gle...iskreno...ne boli glava ni ako pitam 2 puta na 2 mjesta... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |